Vorig jaar hadden we beloofd je mee te nemen in de trends rondom bevallingen voor 2022. We hoefden maar één keer met onze ogen te knipperen en de eerste maand van dit jaar is alweer voorbij. Daarom zeggen we vast sorry voor de pas bevallen moeders die hier met smart op hebben gewacht. Hopelijk kunnen jullie alsnog met de onderstaande informatie uit de voeten. In deze blog geven we je een update over de trends op het gebied van babykamers, babyspeelgoed en we besteden natuurlijk net even wat meer aandacht aan de babymode. Veel leesplezier!

Beestenboel in de babykamer

Vrolijke dieren kunnen niet ontbreken in de babykamer anno 2022. Kies bijvoorbeeld voor één muur met dierenbehang gecombineerd met muurstickers van verschillende dieren op je effen muur. Om je kinderkamer extra aangenaam voor je kindje te maken kun je een paar grote knuffels kopen die aansluiten bij dit thema. Ben je niet echt een dierenliefhebber, kies dan voor natuurlijke prints met planten en bloemen.

Duurzaam speelgoed doet veel goed

Één van de duurzame trends die van ons 10 jaar eerder had mogen komen is houten speelgoed. Een voordeel voor het milieu en de portemonnee is dat het veel langer meegaat dan plastic speelgoed. Bovendien is met de productie meel minder uitstoot gemoeid. Wij vinden het vooral ook een stuk kindvriendelijker: Geen stukjes die makkelijk afbreken en in de mond van je kind belanden. 

Mode: Zo moeder zo kind

Grappige patronen, comfortabele materialen en vrolijke kleuren: dat zijn de outfits waarmee jouw kindje de show gaat stelen. Zowel bij damesmode als bij kinderkleding is ‘vrolijk’ het codewoord. Na alle lockdown tijd is het ook hoog tijd om met je kindje op pad te gaan hem of haar de wereld te laten zien. Daar horen natuurlijk opvallende kleuren bij.

Mode: Kleding als een zachte vacht

Al vroeg tijdens corona hebben we besloten om vaste ruimte voor comfortabele stoffen in onze garderobe in te ruimen. Dit jaar is deze trend overgewaaid naar de babykleding en kun je jouw kindje heerlijke aaibare kleren aantrekken. Denk hierbij aan teddy of allergievrije kunststoffen die aanvoelen als een vachtje. Het is voor jouw dus heerlijk om overheen te aaien, maar houdt ook je kindje lekker warm. Totdat het rokjesweer is, zijn we nog niet van deze trend af.

Mode: kind met print

Waar voorheen het dragen van verschillende prints als modemisser werd bestempeld, is dit jaar geen combi te gek. Wanneer papa aan de beurt is om de kleine aan te kleding kan hij het dus (voor de verandering) niet fout doen. Voor jongetjes zijn ook streepjes helemaal goed. Bij meisjes zul je vooral dierenprints en ruitjes in de etalage zien hangen.

Show Full Content
Previous Tips voor een goede skincare avondroutine
Next Een nieuwe telefoon kopen? Welke kies je?

1 thought on “Aanstaande moeders, dit zijn de babytrends

  1. Houten speelgoed is echt al decennia populair. Mijn broer van 30 had al het nodige van het early learning centre en voor mijn dochter van 14 kon ik er ook prima aankomen. Toen was het nog wat linksdraaiend verantwoord educatief biologisch, nu onder het mom duurzaamheid. Maar echt niet de trend van nú.

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: