Ik schrijf veel over interieuritems die ik heel graag wel wil hebben. Ondertussen staat ons huis natuurlijk nog gewoon vol met de spullen die we ook in ons oude huis hadden. Veel spullen die ik graag wil, zijn gewoonweg te duur. Laten we eerlijk zijn; om in Nederland spullen voor ons Zwitserse huis te kopen, dat is natuurlijk ook wel een beetje gek (en prijzig!). Dromen kan altijd! Hoewel… Dat dromen is bij At Home Living helemaal niet nodig!

Home- en lifetsyleshop

Voor wie At Home Living nog niet kent: dit is een home- en lifestyleshop vol met de leukste, stoerste, robuuste items voor in je huis. En het belangrijkste: voor prijzen waar andere interieurshops vaak nog een puntje aan kunnen zuigen! Ik vroeg me serieus af of ik niet beter een Leukste Acht per rubriek kon maken!  Hoe moet ik uit al die toffe spullen nou een keuze uit maken? Ik heb een poging gedaan en ik kan je vertellen dat ik vooral bij de rubriek Lampen echt helemaal ging kwijlen. Stuk voor stuk zo tof en stuk voor stuk echt goedkoop! Mijn favoriet is uiteraard in de Leukste Acht terecht gekomen. Helaas zijn de leuke kussens er niet ingekomen, ik moest ergens een keuze maken! Neemt niet weg dat die kussen wel zeker de moeite waard zijn om een kijkje bij te nemen.

Waar ging mijn hart dan echt sneller van kloppen. Waar zei ik direct ‘Ja TOF!’ tegen? Je ziet ze hieronder!

athomeliving-leuksteacht

1. Deze gave sterren zijn toch tof in een kinderkamer of in onze eigen slaapkamer?!
2. Zo voel ik me nog steeds: Young, Wild & Free… Ik ben niks van dat alles meer 🙂
3. Hop hop, aan het werk met deze coole retroklok!
4. Ik zei het je: die lampen zijn het tofste! Nu uitgekozen: een ruw antieke, bronzen kooilamp
5. Even wat kleur in dit artikel, want kleur is fijn. Je kunt ook je voorraad maskingtape weer naar believen aanvullen!
6. De was… Zou het met zo’n waszak beter gaan met Mount Washmore hier?
7. Een woonketting of gewoon een hanger, lekker stoer voor in huis!
8. De laatste, deze toffe gekleurde wandhaken met plaat!

Extra uitgelicht

Dacht je dat je er met deze artikelen en rurbrieken was? Nee hoor, op Athomeliving.nl heb je ook nog een ruime collectie sieraden, tasjes en sjaals. Een van die toffe tasjes zie je bovenaan het artikel. ‘Let’s go travelling’ niks past op dit moment beter bij me!

Kende jij At Home Living al? Laat het me weten in een reactie!

Show Full Content
Previous Die ‘leuke moeder’ was even ver te zoeken
Next Ons eerste bezoek aan de Zwitserse kinderarts

2 thoughts on “De leukste acht van Athomeliving.nl

  1. Nou en of! Ik ken At home living vanaf de eerste dag…. en heb er inmiddels al aardig wat leuke spulletjes aangeschaft. Altijd leuk ingepakt, een leuk presentje erbij…leuke winkel, leuke eigenaresse 🙂

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close