Begin maart is het weer carnaval. Vroeger, toen ik nog ongebonden was, keek ik maanden uit naar bijna een week lang feesten. Het verkleden vond ik wel wat minder, maar eenmaal aangekleed en in de kroeg viel het verkleed zijn best mee. Floris en ik zijn nu ruim 13 jaar bij elkaar en carnaval is eigenlijk nooit meer zo leuk geweest als vroeger. Zo zie je maar weer waar mijn prioriteiten lagen vroeger (oeps!). Vorig jaar ben ik met Eva naar de optocht geweest en in haar schuilt een echt feestbeest. Wat vond ze het leuk! Eva houdt sowieso van verkleden en als dan iedereen verkleed is en danst op de muziek, dan kan haar dag natuurlijk niet meer stuk!

Omdat Eva verkleden zo leuk vindt en ik het geweldig vind dat zij daar ontzettend gelukkig van wordt, hangt haar kast dan ook vol met verkleedkleren. Op donderdag mag ze zelf kiezen wat ze aantrekt en alsof ze er een neus voor heeft, altijd op donderdag kiest ze voor haar Assepoesterjurk. Het liefste met blote benen, blote armen en hakjes. Arme ik en dolgelukkige Eva.

Hieronder een kleine collage van Eva’s uitspattingen van het afgelopen jaar!
eva verkleed

Binnenkort is het weer Carnaval en speciaal voor jullie heb ik de leukste pakjes uitgezocht (Eva heeft genoeg om aan te trekken). Volgend jaar heb ik een bijna dreumes hier rondlopen en die kan ik dan nog aantrekken wat ík wil. Ik zou bijna willen dat de uk nu al geboren was!

carnavalbron: pinterest

 

Als ik straks toch besluit om nog naar een optocht te gaan, ben dan 37 weken zwanger, dan kan ik altijd nog zoals deze moeders…

bumb
bron: pinterest

 

Show Full Content
Previous Win Waterkan Flow van Rosti Mepal
Next Prachtige accessoires voor de kinderkamer van Kidsware

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close