Nu de bevalling steeds dichterbij komt, moet ik natuurlijk ook bedenken wat Eva mag trakteren op de peuterspeelzaal. Over de de traktatie zelf ben ik inmiddels wel uit; geen beschuit met muisjes, maar wel iets wat daarop lijkt. Om het leuk te verpakken als een echt cadeautje kreeg ik van Hippetraktaties een aantal verpakkingen voor geboortetraktaties opgestuurd om te bespreken op Love that! en om zelf te zien wat er allemaal mogelijk is. Ik kan niet anders zeggen dat er echt wat leuks van te maken valt. In het (onwijs leuk verpakte) pakketje van Hippetraktaties zaten ooievaars in het blauw en roze. Maar ook erg leuke stickers, lintjes, zakjes in de jongens- en meisjeskleuren. De traktatie zelf houd ik nog even geheim, maar deze leuke geboortetraktaties laat ik jullie graag zien!

geboortetraktaties

Hippe traktaties voor ieder kind en voor iedere gelegenheid!

Ben jij op zoek naar een originele manier om je traktatie van je zoon of dochter te verpakken? Dan hoef je nu niet verder meer te zoeken! Op Hippetraktaties kan je namelijk terecht voor alles wat met trakteren te maken heeft. En trakteren doe je natuurlijk op iedere leeftijd. De meest bijzondere leeftijd is natuurlijk de eerste verjaardag, maar de eerste keer dat je mag trakteren op school of het kinderdagverblijf zijn ook enorm speciaal. Maar je kunt iedere verjaardag superspeciaal maken door een traktatie te maken dat precies bij je kind past! Houd jouw zoon van Minions, Politie of Angrybirds? Of vind je dochter K3, Mega Mindy of Minnie Mouse geweldig? Voor iedere stoere jongen en hip meisje hebben ze bij Hippetraktaties de traktatie waarmee zij de blits maken op school.

Met alleen een verpakking ben je er nog niet. Er moet natuurlijk nog wel iets bij. Je kunt ervoor kiezen om de hele traktaties door Hippetraktaties te laten maken, maar je kunt er ook voor kiezen om naast je verpakking ook nog een leuk uitdeelcadeautje erbij te kopen.  Met een leuke pen, potlood, marker of gum maak je natuurlijk  ieder kind blij (zelfs het kind in mij!). Er is keuze te over op deze website. Want je kunt zelfs ook nog attributen kopen om zelf leuke labels te maken of kadodoosjes.  Kortom, heb jij binnenkort een leuke gelegenheid om eens iets te trakteren, dan zou ik zeggen: ga snel naar Hippetraktaties! En voor meer leuke inspiratie volg je hun Facebookpagina!

GRATIS VERZENDEN!
De lezers van Love that! hoeven met de code Love that! geen verzendkosten te betalen! Bovendien doet Hippetraktaties er ook nog een leuk extraatje bij. De code is geldig tot 1-7-2014!

hippetraktaties

Show Full Content
Previous De EmoSpark komt eraan!
Next Lekker druk weekje! Weekoverzicht 1 maart 2014

1 thought on “De leukste traktaties vind je bij Hippetraktaties

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close