Je zou het bijna vergeten, maar met alleen heerlijk koken voor je familie ben je er nog niet komende kerst. In ieder geval niet wanneer de familie bij jou aan tafel schuift. De tafel moet er ook nog eens gezellig uit zien en dat is in wezen niet zo moeilijk als het lijkt. Met de juiste spulletjes, maak jij je tafel origineel, gezellig en hoef je echt niet alles uit de kast te trekken. Behalve je servies dan. Vandaag laat ik je de superleuke spulletjes voor je tafelaankleding zien uit de webwinkel van Love LetterPress.

Tafelaankleding voor de kerstdagen

Bij Love LetterPress ben je aan het goede adres voor papierwaren die via Letterpress gedrukt zijn. Ouderwets drukwerk voor nieuwerwetse toepassingen. Want Love Letterpress maakt niet alleen mooie wenskaarten, maar ook originele trouwkaarten, babyshower kaartjes en labels. Ook voor de feestdagen! Wat dacht je namelijk van labels voor het bestek of voor gewoon aan het servet met Merry Christmas. Al heb je stress tijdens deze dagen, met deze kleine aandachtspunten verdwijnt die stress als sneeuw voor de zon.

Met de feestproducten van Love Letterpress maak je de tafel in een handomdraai mooi en gezellig. Het enige dat je nu nog nodig hebt is een lading servies- voor iedere gang een andere bord en ander bestek als je het ‘goed’ wilt doen. Mooie ‘sjieke’ servetten, die papieren dingen kunnen echt niet op de kersttafel. Wat kersttakjes, dennenappels en misschien mooie kerstballen die niet meer in de boom passen en je bent klaar voor het diner. Voeg aan de mooie labels, ook nog de gezellige kerstkaarten toe en je tafel ziet eruit als een tafel uit een duur tijdschrift.

enjoy_labels_diner_aankleding_letterpress_loveletteroress

Letterpress_Cut&Create_labels_goud_aankleding_loveletterpress

Merry Christmas x 2

Ik hou van originaliteit. Deze kaarten zijn dubbel te gebruiken, extra origineel daardoor. Deze kaart kan je namelijk ook als tafedecoratie gebruiken. Je hoeft het alleen maar uit te knippen. Een kind kan je hiermee helpen en het ziet er supergezellig uit.
Letterpress_Cut&Create_rood_denneappel_loveletterpress_1

Cadeaulabels

Labels_kerst_overzicht_loveletterpress Bij een mooie tafelaankleding, horen natuurlijk ook mooie kerstcadeautjes onder boom. We plakken geen stickers meer op de cadeautjes, maar hangen er een mooi kaartje aan.

Win! Dit cadeaupakket van Love Letterpress

LoveLetterpress_LoveThat_like_share_pakketkopie
Van Love Letterpress mag ik dit cadeaupakket verloten! Like Lovethat.nl op Facebook (dat doe je vast al) en Love Letterpress, deel of like deze post op facebook en… laat op Facebook óf hier een reactie achter. Ik hoef geen smeekbedes, je kunt gewoon gezellig meedoen 😉 Maandag maak ik de winnaar bekend! Doe je mee?

Show Full Content
Previous Welkom Thuis in Villa Zebra
Next Originele kerstcadeautjes van Webwinkelhelden

3 thoughts on “De mooiste tafelaankleding voor de kerst

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close