Ben jij van plan om een feest te organiseren? Dan wil je natuurlijk weten wat de trends zijn op het gebied van feestjes organiseren. Je kunt er bijvoorbeeld erg leuk voor kiezen om een themafeest te organiseren. Deze zijn natuurlijk altijd erg leuk. Daarnaast is het ook een grote trend om je feestje net wat anders aan te kleden, door bijvoorbeeld een pizzabakker in te huren of pinatas kopen. Al met al kun je het zo gek niet verzinnen. Om je een klein beetje op weg te helpen, hebben wij de nieuwste trends voor het geven van een feestje op een rij gezet.

Een cocktail party geven

Als je een feest gaat geven, is het steeds gebruikelijker om er een thema of activiteit aan toe te voegen. Hierdoor krijg je geen standaard feestje, maar heb je altijd een goede herinnering. Een cocktail party geven is tegenwoordig helemaal in. Je kunt ervoor kiezen om een barman in te huren die de lekkerste cocktails kan maken. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om zelf cocktails te gaan maken. Hiervoor gebruik je bijvoorbeeld Moscow mule bekers. Om een cocktail party te geven, hoef je helemaal niet veel zelf te doen. Je kunt namelijk erg leuk een tafel inrichten met allerlei soorten drank, fruit, cocktail shakers en bekers. Vervolgens laat je de gasten allemaal hun eigen cocktail samenstellen. Om ze op weg te helpen, kun je een receptenboek neerleggen.

Eerste letter van je naam themafeest

Een ander feest dat we steeds vaker terug zien komen, is het eerste letter van je naam themafeest. Tijdens dit themafeest komt iedereen verkleed. De dresscode is dat je met de eerste letter van je naam een outfit moet verzinnen. Dus als je bijvoorbeeld Bart heeft, moet je een outfit gaan verzinnen met een B. Je kunt er dan bijvoorbeeld voor kiezen om als Bouwvakker, Bij of Beer te gaan. Iedereen heeft dan een eigen letter waar ze iets mee moeten doen. Vervolgens zie je op het themafeest allerlei leuke en originele kostuums tevoorschijn komen. Hoe leuk is dat?!

Epische duo’s themafeest

Tot slot is er nog een themafeest dat erg populair is geworden. Dit themafeest gaat over duo’s. Je gaat samen met een partner verkleed als een iconisch duo. Ga bijvoorbeeld samen verkleed als Ernst en Bobbie, of kies een ander duo dat je erg leuk vindt. Als je een feestje geeft met dit thema, kun je de gasten van tevoren een partner uit laten kiezen of zelf de duo’s aanwijzen. Vervolgens gaat iedereen aan de slag en krijg je de leukste outfits te zien op het feest! Dit wordt gegarandeerd een top feest!

Show Full Content
Previous De duurzame producten van Geurwolkje
Next Lingerietrends lente/zomer 2022

1 thought on “De nieuwste trends bij een feestje

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d