Onlangs kreeg ik van Confetti op Tafel een pakketje opgestuurd. Superleuk, vooral omdat bij het openen van het pakketje van Confetti op Tafel alles onder de confetti zat! De kinderen gingen uit hun dak en ik ook. Naast dat ik wat mocht reviewen van ze, zag ik ook de flyer die ik heb ontworpen voor ze. Ik zeg het vaker; niks is zo leuk om je eigen ontwerpen terug te zien op materiaal. Dat mensen enthousiast zijn over het product dat je voor hen gemaakt hebt, het maakt me supertrots!Confetti op Tafel

Samen knutselen doen we te weinig

Samen knutselen. Samen iets moois maken. Dat is toch leuk om te doen. We doen het te weinig helaas. Bij Liza gaat dat knutselen wel goed hoor. Liza heeft alle geduld van de wereld en luistert eerst naar wat ze moet doen.  Het is dan ook echt leuk om met Liza wat te doen. Eva is een ander verhaal. Eva heeft geen geduld en begint nog voordat de verpakking open is gemaakt. Eva en ik hebben dan ook vaak ruzie nog voordat we zijn begonnen. Het is natuurlijk ook lastig als je een moeder hebt, die niet zo’n knutselheldin is. Ook ik heb tijd nodig! 

Dit keer was het eigenlijk niet anders, maar Eva wilde graag en kon haar ongeduld iets makkelijker in toom houden. Het is natuurlijk wel de bedoeling vooraf dat je uitlegt wat de bedoeling is en wat ze überhaupt gaan maken!

Confetti op tafel

Mozaïeken met Confetti op Tafel!

We kregen een kant-en-klaar mozaïek pakketje in de vorm van een bloem en hart. Eva mocht kiezen welke vorm zij wilde maken. En dat werd – uiteraard – het hartje. Het mozaïekpakket kan je op twee manieren maken. Voor mijn meiden was het handiger om de Foam Clay eerst op de vorm te verspreiden, zodat ze daarna de mozaïeksteentjes erin konden plakken.

Liza plakte gewoon random steentjes op de vorm. Eva was wat geconcentreerder en probeerde de steentjes mooi in elkaar te passen. Wat ze heel goed deed! De kunstwerkjes moesten daarna zo’n 2 a 3 dagen drogen. Dan is de foamclay goed opgedroogd.

Wanneer kinderen ouder zijn of iets meer geduld hebben, dan kun je ook een andere manier van mozaïeken doen. Dan plak je eerst de steentjes op het karton vast en vul je daarna de ruimte tussen de steentjes op met foamclay.  Het resultaat is dan denk ik wel mooier, maar dat hebben mijn kinderen niet door gelukkig.Als ik Eva dan zo trots op haar kunstwerk zie, baal ik altijd dat ik niet vaker knutsel met haar. Ze vindt het zo leuk en op school doet ze het ook graag. Dit mozaiekpakket was in ieder geval perfect voor haar. En zo staan er denk ik nog meer pakketten op de website van Confetti op Tafel. Bijvoorbeeld de foamclay of de 3D verf en natuurlijk de knutselboxen, die lijken me ook wel wat!

Confetti op Tafel, ook voor kinderfeestjes en workshops

Wist je dat je bij Confetti op Tafel ook terecht kunt voor leuke kinderfeestjes? Dan knutsel je tijdens je tijdens een kinderfeestje gave kunstwerken. Voor volwassenen organiseren ze workshops die soms een avond duren en soms een aantal weken achter elkaar zijn. 

Knutselen jullie veel? 

Show Full Content
Previous Berlijn | Wat deed ik daar en wat zijn mijn tips?
Next Wist je dat je ook online kinderbrillen kunt bestellen?

1 thought on “Een groot feest met Confetti op Tafel

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close