Voor iedereen die nu denkt: ‘Waarom wist ik niet dat er nieuwe film is van Anna en Elsa?’, die moet ik teleurstellen. De Sneeuwkoningin 2 is het vervolg op De Sneeuwkoningin die een fractie eerder uitkwam dan Frozen. En waar Frozen helemaal niet meer lijkt op het verhaal van Hans Christian Andersen, hebben de makers van de Sneeuwkoningin wél het verhaal gevolgd en dat levert een compleet andere film op dan Frozen.

De sneeuwkoninginDe film De Sneeuwkoningin gaat over Gerda en Kai. Kai wordt ontvoerd door de sneeuwkoningin zodat hij geen bedreiging meer kan vormen voor haar witte ijswereld. Gerda wil haar broertje beschermen en probeert hem te bevrijden, ze wordt hierbij geholpen door de trol Orm. De film duurt ruim een uur en is Nederlands nagesynchroniseerd. Hoewel er spannende scenes inzitten, vond Eva het helemaal niet eng en begreep ze precies waar de film overging. 

> download film op iTunes

DDe sneeuwkoningin 2e Sneeuwkoningin 2 klaar om te downloaden!

Naast de eerste film van De sneeuwkoningin, staat sinds deze week ook Sneeuwkoningin 2 voor je klaar om te downloaden. Deze film gaat verder op het verhaal van de trol die in de eerste film een grote rol speelt. Hoewel het lijkt alsof alles hem supergoed afgaat, kan hij de eindjes niet meer aan elkaar knopen. Door met de prinses te trouwen, hoopt hij een einde aan zijn armoede te maken. Wanneer de sneeuwkoningin lijkt te herrijzen uit de dood en de prinses ontvoert, gaat Orm opnieuw de strijd aan met de sneeuwkoningin. De film is leuk, spannend en grappig. De verwijzingen naar Frozen zijn cool, maar niet té. Kortom, een fijne film om naar te kijken! 

> Download film op iTunes

Win een gratis download van Sneeuwkoningin 2 via Itunes!

Ik mag twee gratis downloadcodes voor deze film op Itunes weggeven. Ben jij benieuwd naar deze film? Doe dan mee! Via Itunes download je de film voor op ieder apple-apparaat dat met jouw account verbonden is. Handig! Je kunt meedoen via Facebook!

Show Full Content
Previous Fasnachtsumzug in Altstätten. Carnavalsoptocht in Zwitserland
Next Stuur een bijzondere Valentijnskaart + winactie

3 thoughts on “De sneeuwkoningin 2 is nu uit! – winactie

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close