Vorig jaar heeft alles op zijn gat gelegen, maar deze zomer staat in het teken van sport! Het Europees Kampioenschap (EK) en de Olympische Zomerspelen zijn nog maar het topje van de ijsberg. Hoewel we er fysiek niet bij kunnen zijn, kunnen we via de televisie alles meekrijgen. En wat hebben we daar behoefte aan! Maar dan moet je natuurlijk wel een goede televisie hebben en daar zorgt de website Knibble voor. Een tv kopen is nog nooit zo makkelijk en voordelig geweest. Deze website bekijkt en vergelijkt wel 300 webshops, waardoor jij altijd de beste prijs voor jouw product betaald. Ik raad je overigens dan wel aan om direct een smart tv te kopen, dat geeft uiteindelijk zoveel meer mogelijkheden! 

Knibble, moet ik dat kennen? 

Ik ben enorm vatbaar voor goede bedrijfsnamen en hoewel ik in eerste instantie dacht ‘Knibble’?  moet ik nu ik de website en pay-off heb gezien zeggen dat de naam Knibble echt geniaal is. Bekijk, vergelijk en beknibbel en dat is precies wat de website doet. Ze vergelijken producten van bijna 300 websites waardoor jij bijvoorbeeld je televisie maar ook boormachine of strijkijzer voor de beste prijs kunt kopen.

Beknibbelen zit in mijn bloed

Als rasechte Hollander ben ik altijd op zoek naar spullen voor de laagste prijs. Ik ben me ontzettend bewust wat de prijzen zijn van producten en kies er vaak bewust voor om even te wachten of juist marktplaats af te struinen om hetzelfde product te kopen voor een betere prijs. Beknibbelen noem je dat dus! 

En dat doet de website Knibble dus ook. Zij bekijken realtime de webshops, waardoor je altijd de laagste prijs ziet. Echter Knibble geeft ook aan wanneer de prijs nog nooit zo laag was, met het label ‘laagste prijs ooit’. Dat is wel heel handig! Daarbij heeft Knibble ook de beknibbel-wekker in het leven geroepen. Je krijgt dan een seintje als het product van jouw keuze nu een stuk goedkoper is. Ook dat is ideaal, dan hoef je niet meer dagelijks de websites af te struinen omdat je perse die kast voor minder geld wilt hebben. En vind je het nou niet zo erg om geen nieuw artikel te kopen, maar een artikel dat uit een outlet komt, retour gestuurd is of gerefurbished is, dan kan je daar ook gemakkelijk op zoeken bij Knibble. 

Ben jij klaar voor de sportzomer? 

Ik heb onwijs veel zin in de sportzomer. Niet alleen omdat er dan weer wat leuks op tv is, maar vooral ook omdat we dan weer over andere dingen praten. Dat we enthousiast zijn over de voetbalploeg of over een atleet. Dat we het jammer vinden wanneer er iets mis is gegaan, dat we trots zijn op ons land en ga zo maar door!

Man photo created by wayhomestudio – www.freepik.com

Show Full Content
Previous Wat is een PopSocket?
Next Luisterboeken zijn toch voor oude mensen?

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d