Vroeger waren slaapbanken natuurlijk niet de meest comfortabele banken om op te zitten of om op te slapen. Dat is helemaal veranderd. Een slaapbank is vandaag de dag een prima bank om dagelijks op te zitten en om ‘s nachts op te slapen en een slaapbank heeft nog meer voordelen.

Voordelen van een slaapbank

1. Ideaal voor kleine ruimtes

Heb je een klein huis en is het passen en meten met de ruimte? Dan is een slaapbank ideaal. Het scheelt je de ruimte van een bed!

2. Extra ruimte voor gasten en logees

Een slaapbank geeft je de mogelijkheid om logees of gasten uit te nodigen. Dat biedt perspectief voor lange en gezellige avonden!

3. Van een bank naar een bed in een handomdraai

Van een bank een lekker bed maken is echt geen hogere wiskunde meer. De meeste banken zijn erop gemaakt om ze snel en effectief tot bed te transformeren.

4. Een slaapbank in diverse formaten

Je hebt slaapbanken van 90 centimeter breed tot superkingsize. Voor ieder wat wils en voor iedere ruimte geschikt.

5. Slaapbanken van hip tot functioneel

Slaapbanken zijn allang niet meer alleen functioneel. De meeste slaapbanken zijn niet meer van een normale bank te onderscheiden

6. De slaapbank als extra opbergruimte

In de meeste slaapbanken kan je je ook je beddengoed kwijt. Dat scheelt weer ruimte!

De voordelen van een slaapbank
slaapbank

Ik denk er serieus over om een slaapbank voor hier te kopen. De plekken voor logees (tweepersoonsbed, een eenpersoonsbed en een campingbed) raken op en ik heb eerlijk gezegd geen zin om nog een bed te kopen. Een echt bed neemt teveel ruimte in en een slaapbank kunnen we leuk kwijt op een van de kamers. De kinderen vinden het later vast tof om een eigen plek met bank te hebben. En nog een voordeel: een slaapbank kun je zo duur maken als je zelf wilt.

Show Full Content
Previous Schoenen uit!
Next Ons Zwitserleven: Mixed feelings

2 thoughts on “De voordelen van een slaapbank

  1. Ik vind een slaapbank echt superfijn! Wij hebben er eentje laten maken hier in Colombia, een hele mooie leren die er gewoon als een bank met logsleeve uitziet. Maar alle leuningen kunnen plat en je kunt er nog een hele bank onderuitschuiven om er een bed van te maken. En onder de longsleeve zit een grote opbergruimte. Heel veel in één dus en je ziet helemaal niet dat het een slaapbank is. Ideaal!

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close