Is het omdat ik graag wil dat de kinderen meer van de wereld wil laten zien? Is het omdat we geëmigreerd zijn en ik wil laten zien waar we vandaan komen? Ik weet het niet, maar ik ben groot fan van producten die met de wereldbol te maken hebben. Daarom vandaag 8 supergave producten voor jou en je kinderen in het thema ‘de wereld rond!’

De wereld rond

1. dekbedovertrek  | 2. Wereldkaart | 3. Speelmat OYOY | 4. Rugzak | 5. TipToi Globe | 6. Wereldbol Fisher-Price | 7. Hanglamp Evenaar | 8. Behang via Grasonderjevoeten.nl

Mijn grote favoriet is toch wel het behang. Wat is jouw favoriete product?

In dit artikel wordt gebruik gemaakt van affiliatelinks
Show Full Content
Previous Een piñata voor Liza’s Jokiefeestje
Next Bij een Jokiefeestje hoort een… Jokie-uitnodiging!

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close