Ik ben al in geen eeuwen meer in Amsterdam geweest, maar als ik weer een keertje die kant op ga dan neem ik zeker een kijkje in de winkel van Sukha. Ik ben groot fan ben van hun pakkende gedichtjes en mooie woorden. Ze klinken zoals ik ben… Ik word er vrolijk van en ik weet zeker jullie ook!

sukha

Je kunt online genieten van deze leuke teksten, maar ook thuis. Sukha heeft namelijk een hele mooie webshop. Hier koop je bijvoorbeeld de 24 gedichten mooi gebundeld of de mooie gedichten als kaart. Sukha staat verder bekend om haar ecovriendelijke producten zoals sjaals en vesten. Die verkopen ze natuurlijk ook online! Net als superleuke vlaggen, mooie armbandjes en shoppers.

Ik ben zo benieuwd hoe de winkel in het echt is. Snel maar een weekendje Amsterdam regelen dus 🙂

Voor nu kijk ik regelmatig op hun website en op Pinterest, een bron van van levensvreugde (Sukha in het Sanskriet)

Op het eind van mijn zwangerschap op de eerste mooie dag van het jaar. Ik had het niet beter kunnen verwoorden!
Drie maanden geleden maakte ik deze foto aan het eind van mijn zwangerschap & op de eerste mooie dag van het jaar. Ik had het niet beter kunnen verwoorden!
Show Full Content

About Author View Posts

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Fotospam! The most beautiful girls in the world

12 juli 2016
Close
%d bloggers liken dit: