Ik ben al in geen eeuwen meer in Amsterdam geweest, maar als ik weer een keertje die kant op ga dan neem ik zeker een kijkje in de winkel van Sukha. Ik ben groot fan ben van hun pakkende gedichtjes en mooie woorden. Ze klinken zoals ik ben… Ik word er vrolijk van en ik weet zeker jullie ook!

sukha

Je kunt online genieten van deze leuke teksten, maar ook thuis. Sukha heeft namelijk een hele mooie webshop. Hier koop je bijvoorbeeld de 24 gedichten mooi gebundeld of de mooie gedichten als kaart. Sukha staat verder bekend om haar ecovriendelijke producten zoals sjaals en vesten. Die verkopen ze natuurlijk ook online! Net als superleuke vlaggen, mooie armbandjes en shoppers.

Ik ben zo benieuwd hoe de winkel in het echt is. Snel maar een weekendje Amsterdam regelen dus šŸ™‚

Voor nu kijk ik regelmatig op hun website en op Pinterest, een bron van van levensvreugde (Sukha in het Sanskriet)

Op het eind van mijn zwangerschap op de eerste mooie dag van het jaar. Ik had het niet beter kunnen verwoorden!
Drie maanden geleden maakte ik deze foto aan het eind van mijn zwangerschap & op de eerste mooie dag van het jaar. Ik had het niet beter kunnen verwoorden!
Show Full Content
Previous Toen Lieve Liza nog Lieve kleine Liza was. Ahh, de newbornfoto’s van Kelly Brown zijn zo lief
Next Hup Holland Hup – Download gratis WK-posters

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close