We hadden gisteren best een leuke dag, het was echt zo’n dag om veel foto’s te maken! In plaats van deze in een weekoverzicht te zetten, dacht ik: we maken er een eens een dagoverzicht van! Dus maak je borst maar nat voor een enorm aantal foto’s van deze zondag… Fijne maandag en een goede week!

Mijn zondagochtend begon na een nacht doorslapen (ja, die nachten bestaan nog!) met alleen liza, om half zeven!
Mijn zondagochtend begon na een nacht doorslapen (ja, die nachten bestaan nog!) om half zeven! Liza besloot dat ze wel uit de tandpasta kon snoepen. Uiteindelijk zat natuurlijk alles onder de tandpasta. Ik heb het laten zitten.
Ik had zaterdag al aangegeven dat ik graag nog wilde hardlopen en dus was Floris er ook vroeg uit. Om 9 uur was ik gedoucht en had ik 4 km in de benen.    Via de foto kwam ik er pas achter dat mijn wallen echt niet meer te tellen zijn... :(
Ik had zaterdag al aangegeven dat ik graag nog wilde hardlopen en dus was Floris er ook vroeg uit. Om 9 uur was ik gedoucht en had ik 4 km in de benen. Via de foto kwam ik er pas achter dat mijn wallen echt niet meer te tellen zijn… šŸ™
Daarna vloog dit beest naar binnen! Een enorme hoornaar. Jakkes!
Daarna vloog dit beest naar binnen! Een enorme hoornaar. Jakkes!
Vanaf 10 uur heb ik geen foto’s meer gemaakt. Liza was niet te genieten en liep om alles te janken. Eva kreeg in 3 uur tijd 3 enorme woede-aanvallen, waaronder eentje omdat er te weinig hagelslag op haar boterham zat! Waar je je druk om kan maken!

Tijd om wat leuks te doen. In de buurt was er een 'jungtierschau' Een stuk of 15 hokken met kippen, eenden en diverse soorten konijnen. Onderweg kwamen we deze luilak tegen.
Tijd om wat leuks te doen. In de buurt was er een ‘jungtierschau’ Een stuk of 15 hokken met kippen, eenden en diverse soorten konijnen. Onderweg kwamen we deze luilak tegen.
Hoe ziet geluk eruit?
Hoe ziet geluk eruit?
Nou Zo! Liza was helemaal in haar element. Zat uren bij de konijntjes, grassprietjes te voeren en te aaien. Wat was ze happy!
Nou Zo! Liza was helemaal in haar element. Zat uren bij de konijntjes, grassprietjes te voeren en te aaien. Wat was ze happy!
Eva vond een kwartelei en werd door de man daar benoemd als 'hilfer'. Mooi detail, die oorbellen!!! Overigens was de combinatie die ze vandaag aanhad helemaal zelf gekozen. En ik had geen zin in nog een driftbui.
Eva vond een kwartelei en werd door de man daar benoemd als ‘hilfer’. Mooi detail, die oorbellen!!! Overigens was de combinatie die ze vandaag aanhad helemaal zelf gekozen. En ik had geen zin in nog een driftbui.
Ahh zo schattig!
Ahh zo schattig!
Mijn meisjes en water. Een gouden combinatie!
Mijn meisjes en water. Een gouden combinatie!
Eva durfde hier de geitjes te voeren, ze was helemaal trots op zichzelf. Kleine held!
Eva durfde hier de geitjes te voeren, ze was helemaal trots op zichzelf. Kleine held!
Na afloop reden we nog even langs de huizen die we 9 maanden geleden in onze zoektocht hadden bekeken. Dit huis is een goede keuze geweest was ons besluit. Het uitzicht was daarentegen niet zo verkeerd!
Na afloop reden we nog even langs de huizen die we 9 maanden geleden in onze zoektocht hadden bekeken. Dit huis is een goede keuze geweest was ons besluit. Het uitzicht was daarentegen niet zo verkeerd!
De kids sliepen heerlijk charmant!
De kids sliepen heerlijk charmant!
We besloten naar de nieuwe pizzeria hier te gaan. We stonden er al om 5 uur op de stoep en werden verwelkomd met een glas prosecco en de kinds een sjieke appelsap!
We besloten naar de nieuwe pizzeria hier te gaan. We stonden er al om 5 uur op de stoep en werden verwelkomd met een glas prosecco en de kinds een sjieke appelsap!
De pizza smaakte fantastisch!
De pizza smaakte fantastisch!
Eva mocht van de pizzabakker een ijsje uitzoeken en Liza kreeg er ook eentje!
Eva mocht van de pizzabakker een ijsje uitzoeken en Liza kreeg er ook eentje!
Vader en dochter! <3
Vader en dochter! <3
Buiten op het terras dronken wij onze koffie op. Bij het afrekenen bleek dat niet allen de prosecco en de bruchetta van het huis waren. Ook het ijsje en de koffie waren gratis! Fijne pizzabakker dus!
Buiten op het terras dronken wij onze koffie op. Bij het afrekenen bleek dat niet allen de prosecco en de brunchten van het huis waren. Ook het ijsje en de koffie waren gratis! Fijne pizzabakker dus!
Eenmaal thuis waren de kids nog goed wakker en was het lekker weer. Liza speelt het liefste op haar hurken met de steentjes,
Eenmaal thuis waren de kids nog goed wakker en was het lekker weer. Liza speelt het liefste op haar hurken met de steentjes,
Voor wie dacht bij de eerste foto dat ik in shape was, nee hoor!! We liepen nog een rondje met de hond en ik trok de kids in bolderkar
Voor wie dacht bij de eerste foto dat ik in shape was, nee hoor!! We liepen nog een rondje met de hond en ik trok de kids in bolderkar
Dit paard rende Mello achterna! Geen waakhond, een waakpaard. Cool!
Dit paard rende Mello achterna! Geen waakhond, een waakpaard. Cool!
Eenmaal weer thuis bleven we nog lekker buiten. Eva wilde graag nog met Mello op de foto. Hij is weer leuk geworden!
Eenmaal weer thuis bleven we nog lekker buiten. Eva wilde graag nog met Mello op de foto. Hij is weer leuk geworden!
"Dan pak ik mijn gieter en gooi ik het water zo over Mello heen" Uhh nee, maar drinken geven uit de gieter ging wel goed.
“Dan pak ik mijn gieter en gooi ik het water zo over Mello heen” Uhh nee, maar drinken geven uit de gieter ging wel goed.
Ik hou zo van stapfoto's!
Ik hou zo van stapfoto’s!
Ze moesten ook nog even samen met Mello op de foto. Binnenkort maar een herkansing zonder lelijk huis van de buren op de achtergrond!
Ze moesten ook nog even samen met Mello op de foto. Binnenkort maar een herkansing zonder lelijk huis van de buren op de achtergrond!
Dat was onze dag. Leuk? De kinderen lagen er uiteindelijk laat in, maar het was wel een gezellige dag zo! Ik vraag me dan toch wat af:

maken jullie ook zoveel foto’s?

Show Full Content
Previous Mijn kleine meisjes, mijn grote liefdes
Next Toffe baan voor 100 dagen! Solliciteren kan nog!

4 thoughts on “De zondag in foto’s!

  1. Nee, daarom zijn jouw foto,s zo leuk. Wat zit er nou op de foto, waar Liza bij het houten hekje staat? Net onder het afdakje zie ik een enorm insect?
    Het was weer gezellig in het Zwitserse, met mooi weer en vergezichten en zo te zien een hele lieve pizzabakker.

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: