Volg jij Lovethat al langer, dan weet je dat ik altijd in mijn achterhoofd een beetje bezig ben met de inrichting van ons huis en dat ik grote moeite heb om mijn huis mooi, leuk en toegankelijk in te richten. Omdat we een houten huis hebben, is het heel donker in de winter, maar geeft het wel weer warmte en sfeer. Nu de winter weer in aantocht is, kriebelt het weer om wat te veranderen in huis en laat ik nou net een fijne website hebben gevonden voor mooie inspiratie.

Ken jij Deens.nl al?

De woonwebsite Deens.nl met o.a. merken als Ferm Living, HK Living en It’s About RoMi, Good & Mojo, heeft een mooie collectie verschillende meubels en woonaccessoires. Het is zo’n website waarbij ik denk natuurlijk weer alles wil hebben. Tot grote frustratie van F. Ik zie mezelf natuurlijk alweer een heel nieuw servies aanschaffen, want dat is zo leuk. Of allemaal kussen met van die leuke ribbeltjes, terwijl hier al 20 kussens werkeloos in de kelder liggen. Gelukkig zijn er ook woonaccessoires waar ik echt wat mee kan – Lees: die ik durf te kopen zonder dat F. dikke zucht laat – bijvoorbeeld een stoere industriĆ«le lamp!

Back to the Seventies met HK Living

Laat een bezoekje aan de kringloop maar achterwege. De seventies zijn helemaal terug bij HK Living met producten die mooier zijn dan ooit! Dat hadden ze in de seventies nooit kunnen bedenken dat het allemaal nog verfijnder kon. Met dik aardewerken servies, kasten met mooie houten deuren, heerlijke wegzakbanken. Die seventies waren zo verkeerd nog niet!

Afgelakt staal voor een luxe tintje in huis van Ferm Living

Luxe in huis is nu eenvoudig te verkrijgen en je hoeft er niet eens de hoofdprijs voor te betalen. Ferm Living verkoopt producten van afgelakt staal en dat ziet er toch mooi uit! Kies voor zwart voor het echte gevoel voor luxe, maar ook het creme-wit is schitterend. In combinatie met de kleden, kussens en behang heb je je huis binnen no-time mooi gestyled!

Modern met een vleugje nostalgie bij It’s about RoMi en Good&Mojo

Lampen zijn essentieel in je huis, maar verlichting plannen in huis vind ik altijd lastig. Wil je industrieel, wil je modern, wil je veel licht of weinig licht, wil je opvallend of juist niet. Het zijn vragen die je jezelf moet stellen voordat je een lamp koopt of een lichtplan opstelt. Maar dan… Dan kan je bij de merken It’s about RoMi en Good&Mojo wel heel goed slagen!

Mijn stijl gaat alle kanten op, maar inmiddels ziet het ernaar uit dat het richting functioneel industrieel gaat. Functioneel omdat we leven in ons huis. Spullen moeten tegen een stootje kunnen en daarom is die industriƫle stijl ook wel fijn, dat is wat robuuster.

Weet jij wat voor stijl interieur je nastreeft?

Show Full Content
Previous Zo’n grote verandering gaat je niet in de koude kleren zitten
Next Een huis vol spullen

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d