Ik moet iets toegeven en waarschijnlijk kunnen velen van jullie je in mij verplaatsen. Ik heb namelijk nogal een zwak voor boekjes, schriftjes, pennetjes, kleurtjes en… agenda’s. Vroeger kon je mij al blij maken met een nieuwe pen of zelfs toffe kleurtjes voor een vulpen en het is gebleven. De pennen zijn nog wel favoriet, maar erger is mijn verslaving aan boekjes en hoewel hij lang op de achtergrond is gebleven (thuisblijfmoeders met jonge kinderen hebben hem nou eenmaal niet nodig); de agenda.

Vorig jaar verwende ik mezelf met een Filofax. Een reteduur ding dat helaas qua agenda amper gebruikt wordt. Ik gebruik hem wel voor adressen, website- en werkgerelateerde zaken, visitekaartjes, recepten die ik vind en ga zo maar verder. Maar gewoon als agenda is hij voor mij niet praktisch.

De Happy Planner

Op internet heb je zoveel ‘planner addicts’. Mensen die niet alleen heel hun agenda volkalken met afspraken en dagboekjes, maar ze maken hem ook nog eens supertof met kleurtjes, foto’s, stempels, washi-tape. Echt zo leuk om die Facebookgroepen te volgen en inspirerend. Niet dat ik heel creatief doe met mijn agenda ofzo, maar vind het wel leuk om te zien.

In één van die groepen kwamen de laatste tijd heel veel ‘Happy Planners’ voorbij. Leuke, handige agenda’s en niet eens zo duur. De ringen zijn rond waardoor je wat makkelijker kunt schrijven en eigenlijk wel ideaal voor mij. Eva gaat natuurlijk nu naar school en ik krijg hier in het Zwitserse ook steeds meer afspraken. Ons leven gaat straks hier écht beginnen. Het begon alweer te kriebelen om een nieuwe agenda te kopen.

Happy planner is inclusief toffe quotes!
Happy planner is inclusief toffe quotes!

Bij Scrobby hadden ze Happy Planner in de aanbieding voor 13,99, dat er een beschadiging op kon zitten was mij om het even (hij zal hier nog wel meer beschadigen). Een agenda die ik wil en in de aanbieding? Die ging hopsakee in mijn mandje!

De agenda loopt van juli 2015 tot en met december 2016. Zo start in mijn planner januari 2016. Met deze quote wordt het volgend jaar ook een goed jaar!
De agenda loopt van juli 2015 tot en met december 2016. Zo start in mijn planner januari 2016. Met deze quote wordt het volgend jaar ook een goed jaar!

Ik bestelde hem dinsdagavond om 23 uur en de volgende dag werd hij al bezorgd. Niet bij mij, maar bij het bezoek dat dit weekend kwam logeren. Zij brachten hem mee en er is echt geen beschadiging te zien. Heb ik vast geluk gehad! Ook is hij stiekem nog leuker dan ik dacht. Wel groot, dat moet ik erbij zeggen.

Zo ziet de voorkant eruit.
Zo ziet de voorkant eruit.

Me and my big ideas

Wil jij weten wat je allemaal met die Happy Planner en andere planners kunt doen? Kijk dan echt eens op Meandmybigideas.com Als ik toch vroeger zo’n agenda voor school had, wat had die er dan tof uitgezien. Nu zal ik hem niet als deze planner-addicts volplakken. Dat weet ik gewoon. Ik ga hem gewoon als een agenda gebruiken en bekijk websites als deze, gewoon lekker ter inspiratie. Overigens is de planner uit te breiden met heel veel andere zaken die je kunt kopen of gratis kunt printen. Er zit geen adreslijst of notitiebladen in, maar zoals gezegd kun je er verder heel veel in kwijt!

De details zijn super, ik ben vooral weg van de hartjes!
De details zijn super, ik ben vooral weg van de hartjes!

Heb jij ook zo’n zwak voor dit soort dingen?

Het is wel en dikke en grote agenda! Kan je er goed mee plannen.
Het is wel en dikke en grote agenda! Kan je er goed mee plannen 😉
Show Full Content
Previous Ons Zwitserleven: het weekoverzicht weer een dag vroeger
Next Tips: fit de zomer door!

15 thoughts on “Deze agenda-addict kocht een Happy planner

  1. Ook ik heb hem vandaag binnen gekregen en ben verliefd. De filofax ligt hier ook in een hoek. (Zonde) veel plezier met je planner.

  2. OMG Super bedankt voor de Scrobby site! Ik zit net op de Happy Planners website en het kost gewoon $46.50 om direct van hun de planner te laten verzenden. Veel te duur natuurlijk! Scrobby is een geweldige alternatief dus super bedankt!!!

  3. Hoi ik ben Anne ik ben 12 jaar en ik heb een verslaving aan : boekjes, wachitape, mijn planner, en eigenlijk alles wat met creatief te maken heeft !!!!!!!!!! dit lijkt me een hele leuke planner voor volgend jaar !!!!!!!!!!!!!!
    ik lijk een beetje op je 😉

  4. Zo herkenbaar! Ik hou van vulpennen, inktpotjes, opschrijfboekjes, agenda’s, kleurboeken en stiften. Ik ben net pas begonnen met oppimpen van foto’s met behulp van Stampin’Up! en kwam toen in een winkel bij ons in de buurt ook deze agenda’s tegen. Ik denk dat ik er ook voor ga. Veel plezier ermee!

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close