Ze liggen te wachten bij mijn zus, dus ik moet nog even wachten totdat we in Nederland zijn (of er moet iemand voor die tijd nog op visite komen?). Ik kan alleen niet wachten totdat mijn dochters met hun oer-hollandse laarzen hier in het Zwitserse rond stappen. Deze leuke rood-wit-bauwe laarsjes zijn van Sourcy en kosten – naast het sparen van 4 actiecodes – slechts 4,99.

Nederlandse regenlaarsjes

Sourcy regenlaarsjes Lovethat.nlDe laarsjes sluiten perfect aan bij het dit jaar geïntroduceerde slogan van Sourcy ‘Vol Nederlands Karakter’. “Onze merkcampagne is een ode aan Nederland en aan alles wat ons Nederlands maakt. Nu de herfst weer is begonnen en de kids weer vol Nederlands karakter in de plassen stampen, horen daar mooie regenlaarsjes bij.” Zo verwoord brandmanager van Sourcy, Muriël Boelen, op Fonk. Ik vind, als Hollandse meid in het mooie Zwitserland, inderdaad dat plassen stampen echt iets Nederlands is. De laarsjes en de gedachte erachter, passen dan ook echt bij mij!

Hoe krijg je ook deze laarsjes?

De laarsjes kun je met de actieproducten van Sourcy sparen. De laarsjes zijn er in 4 maten, tot en met maat 33. XS (22-24), S (25-27), M (28-30) en L (31-33). Ik heb voor Liza een maat S gekregen en voor Eva een L. Ik denk dat het krap wordt, maar voor dit jaar zal het vast nog wel passen. Met 4 actiecodes betaal je alleen de verzendkosten van € 4,99 voor de laarsjes. Je vindt de actiecode op de halshanger of op de sticker van alle actieverpakkingen.

De volgende producten doen mee met deze actie:

  • Sourcy Naturel en Sourcy Sprankelend 1L
  • Sourcy Sprankelend met Smaak 1L
  • Sourcy Fruit 1L
  • Sourcy Water met een Fruitsmaakje 6×0,2L en 1,5L
Show Full Content
Previous Herfstvakantie in Zwitserland duurt drie weken!
Next Het was verdacht stil

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: