Langzaamaan begint het te komen. Sinterklaas komt naar Nederland (en een paar Pietjes steken de grens over naar Zwitserland). De pepernoten smaken steeds beter. De rode wijn past daar prima bij. Als ouders zijn we bezig met cadeautjes uitzoeken, terwijl de kinderen bezig zijn met cadeautjes opschrijven of zelfs de hele speelgoedgids te omcirkelen. De komende maand staat in het teken van Sinterklaas en zijn pieten.

Dit jaar neemt Sinterklaas wel hele bijzondere Pietjes mee

In de stoomboot komen huispieten mee die Sinterklaas gaan helpen met Het Grote Boek. De Kleine Huispiet, zoals hij wordt genoemd kan geadopteerd worden door een gezin en zal iedere dag op een andere plek in huis verschijnen. ‘s Nachts gaat deze Kleine Huispiet terug naar Sinterklaas om zo alle belevenissen van de dag tegen Sinterklaas te vertellen.
unnamed

Elke ochtend, komt de Kleine Huispiet terug naar zijn gezin en strijkt dan neer op een andere plek om zo de leuke dingen van de nieuwe dag te kunnen aanschouwen. Kinderen vinden het, iedere ochtend opnieuw, geweldig om de dag te kunnen beginnen met het zoeken naar hun eigen Pietenvriendje. Wat heeft hij deze keer weer uitgehaald?

De Kleine Pietjes verschijnen meestal in het huis van hun gezin op de dag dat Sinterklaas met de stoomboot aankomt (midden November). Op Sinterklaasavond –na het grote feest- vertrekken de Pietjes weer naar Spanje samen met Sinterklaas…

Ga het avontuur samen met je kinderen aan

Hoe gaaf is het als je op de dag van de intocht ineens een Kleine Huispiet thuis aantreft. Je geeft hem een naam en adopteert hem met alle officiële certificaten van dien en je kunt zo’n 3 weken lang samen met je kinderen meegenieten van de avonturen van de kleine Huispiet. Waar zal hij nu weer verschijnen? In de bloempot? Of in de keukenkastjes? Misschien heeft hij wel lekker televisie gekeken of alvast begonnen met de was. Deze Kleine Huispiet is er eentje om rekening mee te houden en dat is natuurlijk heel erg spannend, iedere dag weer!
DKH_bruin_roze_blauw_zit_boek_witte_achtergrond

Samen met De Kleine Huispiet kan je ook het boek kopen. Dit boek vertelt precies het verhaal van deze nieuwe huisvriend. Een aanrader voor de feestdagen! >> Direct naar de webshop

Show Full Content
Previous Cadeautip: Opsekopse wereld!
Next Sinterklaas. Mijn mening.

2 thoughts on “Dit jaar neemt Sinterklaas wel hele bijzondere Pietjes mee

  1. Wat een ontzettend leuk idee en het ziet er reuzeleuk uit. Ik vind het echter wel behoorlijk prijzig. Het zal niet voor iedereen haalbaar zijn.

  2. Ziet er echt leuk uit.. Zo’n huispiet.. Lijkt een beetje op de knuffel die mijn dochtertje vorig jaar kreeg 🙂

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close