Ben je aan het kijken naar een nieuwe Audi a1? Dan doe je dit voornamelijk om te kunnen genieten van een groot aantal specificaties. De auto mag er dan wel goed uitzien, je wilt ook zoveel mogelijk plezier en comfort beleven aan jouw autoritten. Het is daarom van belang dat je weet waar je allemaal aan kunt denken, voordat je de aankoop doet. Want welke specificaties zijn er nou echt belangrijk bij deze auto? Onderstaande informatie zet de belangrijkste specificaties en eigenschappen voor jou op een rij. 

De standaardspecificaties van de Audi a1

De Audi a1 is een vijfdeursauto, met een brandstofverbruik van 5.5 liter per 100 kilometer. Het is daarmee een relatief zuinige auto, welke jou eenvoudig van A naar B kan brengen. De hatchback rijdt op benzine, waardoor je er zeker van bent dat jij nooit te veel gaat betalen. Door goed te schakelen en op tijd door te schakelen naar een van de vijf versnellingen, houd je het verbruik immers zelf in de hand. Hoewel de auto met een relatief hoog prijskaartje komt, kun je er wel voortdurend van blijven genieten. De auto geeft jou immers al het comfort dat je nodig hebt tijdens de autorit. 

Vernieuwende technologieën in iedere auto 

Er zijn echter ook een groot aantal specificaties waarmee je ervoor zorgt dat de auto nog meer bij jou aansluit. Het voertuig is namelijk voorzien van vernieuwde technologieën als het gaat om de uitrusting. Denk aan een DAB+ radio, een smartphone interface, meerdere USB-aansluitingen en bluetooth. Jij kunt jouw favoriete muziek te allen tijde in de auto afspelen en tegelijkertijd jouw telefoon koppelen voor het opladen en handsfree bellen. De veiligheid en eenvoud staan hierbij voorop en je bepaalt zelf hoe jouw volgende autorit eruit komt te zien. 

Een goede basisuitrusting bij de auto 

Als laatste kun je bij deze Audi a1 ook nog denken aan een aantal andere zaken die de uitrusting compleet maken. Zo is de auto voorzien van 15 inch lichtmetalen velgen, een waarschuwingssysteem waarmee je te weten komt dat je ergens te dichtbij komt en cruise control. Je kunt de auto uiteraard altijd nog meer naar wens maken door voor extra pakketten te kiezen, maar de basisuitrusting kan jou al voldoende geven om deze auto als dagelijks voertuig te gebruiken. De ritten naar werk worden weer interessant en je staat onderweg niet voor grote verrassingen. 

Show Full Content
Previous Stijlgids: de kleur van je meubels
Next Iedere vrouw een zandloperfiguur met deze 5 gouden tips

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: