Linda is 30 weken zwanger en met haar gezin op vakantie in Frankrijk als plotseling haar vliezen breken. Ilsa wordt gezond geboren, maar moet minimaal nog 6 weken in het ziekenhuis blijven. Helaas vergoed de verzekering de dure reis naar het ziekenhuis dichtbij huis niet en is Linda gedwongen om zes weken in Frankrijk te blijven. Ver weg van haar andere kindjes die haar ook zo nodig hebben. Help jij mee?

[button link=”http://www.dreamordonate.nl/7322-take-ilsa-home”]Dream or Donate | Take Ilsa Home[/button]

Gisteren las je er al wat over op de Facebookpagina van Lovethat, vandaag ga ik er even wat verder op door.  Ik deel dit soort verhalen alleen wanneer het mij echt aan het hart gaat of wanneer ik er persoonlijk iets mee te maken heb.

Bij de Dream or Donate actie voor Ilsa is het een beetje beiden. Linda, de mama van Ilsa, zit samen met mij en vele andere Nederlandse mama’s die in het buitenland wonen, in dezelfde facebookgroep. Hier deelde ze haar angst nadat haar vliezen waren gebroken op de parkeerplaats. Hier deelde ze ons ook trots mede dat ze mama was geworden van Ilse en hier lazen wij de spanning in haar woorden toen ze wist dat haar verzekering de rit naar een ziekenhuis dicht bij huis niet zou betalen.

Ik ben zo trots dat een aantal lieve moeders uit deze groep met Linda en haar familie deze Dream or Donate pagina hebben opgezet.

[ezcol_2third]

Doneer en zorg voor een snelle thuiskomst voor Ilsa en haar moeder

Er is maarliefst 20.000 euro nodig om een ambulance te betalen met de juiste verzorging voor Ilsa. En zoals er nu gedoneerd wordt moet dat goedkomen!! Met elkaar kunnen we Ilsa thuis brengen en kan Linda naar haar andere kinderen, die haar ook zo hard nodig hebben. Je gunt ze deze start niet en ik hoop dat dit geld snel bij elkaar is, zodat de valse start die ze hebben snel goed gemaakt wordt![/ezcol_2third] [ezcol_1third_end]

[/ezcol_1third_end]

 

[button link=”http://www.dreamordonate.nl/7322-take-ilsa-home”]Dream or Donate | Take Ilsa Home[/button]
Show Full Content
Previous Engels? Dat sprak ik ooit toch best oké…
Next Twee jaar avontuur in Zwitserland

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: