Hiep hiep hoera! Vandaag wordt mijn allerliefste moeder 65 jaar. Gefeliciteerd mama! Ps. als de post nog niet binnen is, niet verder lezen!

Afgelopen week was ook mijn schoonmoeder jarig en hoewel een cadeautje natuurlijk zo gekocht en een kaartje zo geschreven is, voldoet dat eigenlijk niet voor hen. Voor hen wilde ik wat van de kids sturen. Het werden: verjaardagskroontjes!

Zoals je weet, ik ben vooral een makkelijke knutselmoeder. Gelukkig heb ik een blog en wil ik ook veel delen. Daarom ontwierp ik een kroontje om uit te knippen (downloadbestand onderaan dit artikel), wel twee op een pagina. Dit printte ik op wat dikker papier zodat Eva lekker kon verven en plakken. Voor Liza printte ik het op normaal papier uit, die snapt namelijk nog helemaal niks van kleuren!

kroon1

Toen de kroontjes eenmaal gekleurd waren en Eva er mooie stickers op had geplakt, was het tijd om ze verder af te maken. Een gaatje en wat lintjes om de kroon mooi mee op je hoofd vast te zetten en ons knutselwerk voor de oma’s was klaar!
kroon2
kroon3

Wat zei ik? Supereenvoudig!

Zelf ook deze kroontjes maken, dat is nog gemakkelijker!

Download PDF – niet voor commercieel gebruik

 

Laat je me weten als je aan de slag gaat met deze kroontjes? Tag me op twitter, instagram of Facebook of laat hier een berichtje achter!

Show Full Content
Previous PERSOONLIJK: Lekker weekje
Next Deze 8 Frozen-items koopt niemand

4 thoughts on “Eenvoudige knutsel: verjaardagskroontjes voor prinsen en prinsessen

  1. Wij maken de kroontjes ook vaak op deze manier! Erg leuk omdat de kinderen dit verder echt helemaal zelf kunnen doen, ook als ze klein zijn 🙂

    Groetjes,
    Nathalie

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close