Ik vind dat er de laatste tijd weer heel wat mooie producten op de markt zijn gekomen die ik wel wil hebben. Natuurlijk blijft het bij wensen, want mijn huis heeft genoeg prullaria en spulletjes. Ik ben juist ons huis van zooi aan het ontdoen. Daarom blijft het bij window shopping, maar daar maak ik jullie graag deelgenoot van! Wat dacht je van deze spulletjes van onder andere Eef Lillemor en Helen Dardik? Superleuk voor de verjaardag van Liza over 2 maanden toch? Ps. check ook vooral de wolkenlamp onderaan het bericht: hij is in de aanbieding!

Eef Lillemor

eef lillemor
De spulletjes van Eef Lillemor hebben allemaal zo’n mooie en lieve uitstraling. Ik zou alles wel willen hebben, maar gek van panda’s als ik ben. Is dit melamine bordje natuurlijk wel het allerleukste!

Helen Dardik

prettylittlerider
Ik vind de tekenstijl van Helen Dardik toch zo gaaf. Er is altijd zoveel in te zien en mee te verzinnen. Eén van haar posters heb ik al in huis, ik heb er alleen nog geen plekje voor gevonden. Deze poster vind ik ook erg mooi.

Vilac

indiaantent500

Ik wil nog zo graag een Tipi voor de kinderen hebben, helaas zijn ze altijd zo enorm duur. Deze tipi van Vilac, weer zo’n merk dat je herkent aan zijn mooie illustraties en vormen, is ook niet goedkoop. Maar dan heb  je wel iets moois in huis

MIMI’Lou

mimilou_stickers_stickers_flamingo_shPlak eens iets anders op de muur of op de kledingkast. Deze flamingo’s bijvoorbeeld. In Liza’s pastelkleurige kamertje zouden deze flamingo’s nog een mooie toevoeging zijn. Ik vind ze fantastisch!

Coq en Pate

coq_en_pate_etui_sneeuwluipaard_cWat een supercool tasje. Ideaal voor potloden, maar ook voor mezelf als ik ga sporten en ergens mijn zooi in kwijt moet. Ook Coq en Pate herken je ook weer aan de leuke printjes, maar wordt ook nog eens helemaal fairtrade gemaakt.

Stapelbare wasco’s

playingcrayonsall2_9Kleuren is hier echt favoriet. Er gaan wat stiften, potloden en krijtjes doorheen en dat vind ik helemaal niet erg. Deze wasco’s overleven een val en dat bevalt mij dan weer. Buiten dat de kleurtjes natuurlijk erg tof zijn.

Leren tellen

vilac_ik_leer_tellen_tuintje-_counting_garden_2469Weer iets van Vilac. Deze telboom om te leren tellen en te ontdekken dat iets groter of kleiner is. Ik denk dat die kleine druif van mij hier wel wat mee zou kunnen.

Wolkenlamp – Fromage La Rue

fromage_la_rue_lamp_cloud_7_sh_vvsDeze wolkenlamp staat echt hoog op mijn verlanglijstje. Wat een tof ding en weet je wat nou nog leuker is? Hij is in de aanbieding. Voor mij nog steeds boven budget, maar voor jou misschien niet! Doe er je voordeel mee.

Zit er wat voor je tussen?

In dit artikel wordt gebruik gemaakt van affiliatelinks

Show Full Content
Previous Bestemming bereikt
Next Heerlijke winterse plaatjes

4 thoughts on “Window shopping: Eef Lillemor en meer

  1. Ik word hier dus echt hebberig van! Helemaal door die tipi en de wolkenlamp… Ik ga gauw op mijn handen zitten voor ik ze per ongeluk bestel haha!

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close