Soms heb je van die bedrijven waar je hart sneller van gaat kloppen. Ik hou van bedrijven die ook wat doen voor een ander en BolletjesKleed.nl is er daar een van. De kleden worden namelijk met de hand gemaakt in Kathmandu, Nepal. Een plek waar het leven moeilijk is en waar vrouwen nog kwetsbaar zijn.  En een plek waar BolletjesKleed.nl deze vrouwen helpt om een goed bestaan op te bouwen. De vrouwen worden opgeleid, hebben een mooie baan, zijn flexibel omdat ze kunnen werken wanneer het hen uitkomt en verdienen genoeg om hun kinderen naar school te sturen. En ja, daar houd ik van!

Een enorm assortiment aan kleuren

Maar… die kleden zijn natuurlijk ook fantastisch! De vilten bolletjes zijn beschikbaar in wel 65 kleuren, die men op allerlei manieren kan combineren. Succes gegarandeerd! Wat dacht je van zo’n mooi kleed in de babykamer, in de woonkamer of in ons geval misschien wel in de speelkamer.

Wist je dat: Elk vilten bolletje met de hand gemaakt wordt van 100% natuurlijke wol. Daarna worden ze geplaatst op een draad, zoals in een kralenketting en zo maken ze het kleed speciaal voor jou!

Een vilten kleed in de speelkamer

Bolletjes-vloerkleed Boys-Blauw vilt-1Ik vroeg het team van Bolletjeskleed.nl hoe een blauw kleed eruit zou zien, want dat zou onze speelkamer echt opfrissen. De bakken in de Ikea-vakkenkast zijn ook blauw, dus het zou een mooie combinatie maken om zo’n kleed op de grond te leggen. Zeg nou zelf, als je zo’n foto binnenkrijgt, wil je er natuurlijk meteen op liggen!

Vierkant of rond kleed

De bolletjeskleden zijn in diverse formaten, kleuren en stijlen bestellen. Bijvoorbeeld in een patroon met de kleuren naar keuze, maar ook in een ronde of een vierkant variant. Keuze te over. Zo kan je jouw kleed helemaal aanpassen aan je eigen stijl en aan de kleuren van je huis. Zo’n warm kleed maakt je huis gelijk warm.

Met de groeten van

Omdat ze bij BolletjesKleed trots zijn op hun producten en de makers ook zeker trots zijn op wat ze hebben gemaakt, krijg je bij je bestelling te zien wie jouw kleed heeft gemaakt. Via de website kan je dan zien wie er achter deze naam schuilt en zelfs nog een berichtje achterlaten!
BolletjesKleed06

Show Full Content
Previous Tover je telefoon of laptop snel om met Caseapp
Next Leuke vakantietip: Tiengemeten

3 thoughts on “Een BolletjesKleed met een mooi verhaal

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close