Nu we weer helemaal in de luiers en wasbare zwemluiers zitten, kreeg ik onlangs post van Joone Paris! Post met daarin ‘gezonde’ luiers en billendoekjes.  Joone Paris is een Frans merk luiers en verzorgingsproducten voor baby’s en mooie producten voor vrouwen. Joone Paris bezorgt de luiers in een maandabonnement bij je thuis en binnen dit gegeven is er heel veel mogelijk! 

Luiers in verschillende motiefjes

Voor Bram kwam er een groot pak luiers maat 4 binnen (7 tot 14 kilo) en een twee pakjes billendoekjes. Het schattige motiefje met vosjes en egeltjes, was direct een schot in de roos. Superlief! Maar je kunt als je luiers bij Joone Paris besteld, zelf de motiefjes uitzoeken. 

De verschillende luiermotiefjes die je kunt bestellen

Een luierabonnement

Bij Joone Paris kan je een luierabonnement afsluiten. Dat wil zeggen dat je iedere maand een mail krijgt met daarin de vraag welke maat je nodig hebt (handig, want kinderen groeien ontzettend snel) en welke motiefjes je wilt hebben. En als je nog verzorgingsproducten nodig hebt, kan je die er ook direct bij bestellen. Betalen gaat via creditcard, ideal of bancontact. Ideaal, zo zit je nooit zonder luiers! Maar komt het een maand niet uit, of wil je wat wijzigen, dan is dat ook gewoon mogelijk. Je zit nergens aan vast.

Gezonde luiers? 

Joone Paris heeft als bedrijfsethiek om de gezondst mogelijk luiers aan te bieden. De luiers bevatten geen chloor of latex, geen lotion of parfum, geen ftalaten, hormoonontregelaars, parabenen, organotinverbindingen en geen pesticiden. Oké, eerlijk gezegd, het zegt mij niks. Maar het is natuurlijk wel fijn dat er geen giftige stoffen in de luiers zitten.

En wat kost dat dan? 

Als je een luierabonnement afsluit krijg je voor 64,50 per maand 3 pakken luiers toegestuurd. Afhankelijk van de maat heb je een andere hoeveelheid. Zo zitten er in het abonnement maat 1, 180 luiers en in die van maat 4, 144.

Hoe zijn de luiers? 

De luiers zijn niet echt anders dan de luiers die je van andere merken koopt. Ik ben best kritisch als het om luiers gaat. Want luiers moeten licht zijn en mogen absoluut niet doorlekken. Gelukkig kan ik zeggen dat deze luiers van Joone Paris aan al mijn eisen volden. Ze lekken niet en ook zijn ze licht. Het enige dat anders is, is dat je een leuk motiefje hebt en je een luier koopt die geen schadelijke stoffen heeft. Hoe vervelend is dat?

Show Full Content
Previous Doe eens iets anders met je foto’s in huis
Next Mijn liefde voor horloges is weer helemaal terug

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: