Van sommige merken zou ik alles wel in huis willen hebben. Één van die merken is het Deense Bloomingville.Het leuke van de collectie van Bloomingville is dat het van het hippe zwart-wit naar het gekleurde pastel gaat. Maar ook van robuust hout tot mooi wit en strak porselein. Ik vind alles wel mooi, maar momenteel ga ik toch voor de pasteltinten en de posters. Toch vreemd dat ik daar een jaar geleden nog niet aan moest denken. Niks is zo veranderlijk als een mens, uuh vrouw, dat blijkt wel weer!

Bloomingville is Deens design met een frans tintje

Bloomingville is puur Scandinavisch design (Deens) met een unieke stijl. Hun motto ‘Share your Style. Tell your story. Change your home.’ is treffend. Je kunt met Bloomingville jouw huis aanpassen en je eigen verhaal vertellen, hoe jij wilt leven en hoe jij wilt wonen. En dat voor vaak een leuke prijs!

Zoals je van mij gewend bent, zet ik de leukste items weer op een rijtje!
bloomingville
tekst

Show Full Content
Previous Ik tackelde Liza’s slaapdrama’s en had er elf excuses voor!
Next Download gratis zindelijkheidskalender van Noa

4 thoughts on “Een mooi merk voor in je huis: Bloomingville

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close