Ben je al op zoek naar leuke cadeaus om met Kerst te geven dit jaar? Het wordt er natuurlijk niet makkelijker op nu er zoveel keuze is in leuke, originele cadeaus. Als je graag echt een persoonlijk cadeau aan iemand wil geven, is het nog lastiger. Iedereen is immers anders, dus wat maakt een cadeau nu echt persoonlijk? Een cadeau dat te personaliseren is, is natuurlijk altijd leuk en speciaal, maar vaak is er maar beperkte keuze. In dit artikel bespreken we een aantal originele, persoonlijke cadeaus!

Een ketting met jouw geboortesteen

Als er iets persoonlijk is, is het wel iemands geboortesteen. Iedere geboortemaand heeft een eigen geboortesteen, gemaakt van Zirconia kristal. Een geboortesteen ketting is een ideaal cadeau voor kersverse moeders. Wat is er nu leuker dan een ketting met de geboortesteen van jouw nieuwe kindje? Door een speciale boodschap in de ketting te laten graveren, kun je hem nog persoonlijker maken. Maar zo’n ketting is natuurlijk ook heel leuk om te geven voor een verjaardag of met Kerst. Iedere steen heeft een eigen betekenis en zegt iets over de maand waarin je geboren bent. 

Een slavenarmband als cadeau

Sommige mensen weten misschien niet wat een slavenarmband is – ze zijn tenslotte enorm populair. De traditionele vertaling daarvan is “een onbuigzame armband die je over je hand kunt schuiven”. Ondanks de bijzondere naam van het juweel is een inmiddels een sieraad die niet weg te denken is. Personaliseer de armband en je hebt een prachtige verassing als cadeau.

Een cadeau met een foto

Wat is er nu persoonlijker dan een foto? Wil je iemand echt een persoonlijk cadeau geven, kies dan voor een fotocadeau. Een populair cadeau is bijvoorbeeld een foto ketting, wat voor veel mensen een nostalgisch gevoel met zich meebrengt. Misschien herinner jij je oma nog wel met een mooi medaillon om haar nek waar een foto in zat van opa. Dat is toch een prachtig gebaar om iemand cadeau te doen? Bijvoorbeeld je partner of je moeder, of je kinderen. Je geeft ze als het ware een stukje van jou om altijd bij zich te dragen. Naast de foto kun je zo’n ketting vaak ook nog laten graveren, bijvoorbeeld met een datum die bij de foto in het medaillon past. Ben je op zoek naar een ander fotocadeau dan een ketting? Dan is er nog genoeg keuze. Denk bijvoorbeeld aan een mok met een foto, een gepersonaliseerde fotolijst, een lekker warm fleece dekentje met een foto, enzovoorts.

Een ring met vingerafdruk

Een vingerafdruk is 100% uniek, niemand heeft dezelfde vingerafdruk als jij. Er is dus geen cadeau persoonlijker dan een ring met jouw vingerafdruk erop. Zo draagt degene aan wie je de ring geeft altijd een stukje van jou bij zich. Een vingerafdruk ring is ook ideaal als verlovingsring, als je besloten hebt de volgende stap te zetten samen. Een prachtig symbool van liefde, vertrouwen en eenheid. Je kunt een vingerafdruk ring van verschillende materialen en in verschillende kleuren laten maken. Mocht het gewenst zijn, dan kun je ze ook nog laten graveren, bijvoorbeeld met een verlovingsdatum. 

Een manchetknoop laten graveren

Manchetknopen graveren hoor je niet vaak, maar is daardoor juist leuk om te geven! Dit is hét cadeau voor de vader. Zet de namen van de kinderen op de manchetknopen of ga voor een datum die voor jullie speciaal is. Zo heb je een leuk en origineel cadeau voor de feestdagen!

Show Full Content
Previous Waarom jij voorstrijkverf nodig hebt
Next Welke tv meubel is geschikt voor onder mijn tv?

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: