Hoevaak heb jij de afleveringen van Full House vroeger gekeken? Ik kon ze dromen. Gelukkig heeft Netflix besloten om niet voor de honderdduizendste keer Full House te gaan herhalen, maar om gewoon het vervolg op te nemen! Yes!

Fuller House

Vanaf vandaag (26 februari) kan jij Fuller House bekijken op Netflix! Met bekende gezichten. Want DJ is terug, Kimmie (oh yeah!!!) en zusje Stephanie plus natuurlijk de ‘oude’ heren Danny, Joey en Jesse. De geschiedenis herhaalt zich eigenlijk, maar met in dit geval de meiden in de hoofdrol. DJ werkt als dierenarts in San Francisco en wanneer ze er op tragische wijze alleen voor komt te staan met haar drie zoons, staan haar beste vriendin Kimmy en haar zusje Stephanie voor haar klaar.

fuller house

 

Show Full Content

About Author View Posts

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

3 thoughts on “Een voller huis met Fuller House!

  1. Hey, wat leuk zeg! Kijk, dan baal je weer dat je geen Netflix hebt. 😉 Ik keek vroeger inderdaad altijd naar Full House, was ook echt helemaal verliefd op Uncle Jesse. 😉 Lijkt me leuk om nu te zien hoe het iedereen vergaan is en hoe ze als volwassenen verder gaan.

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Laminaat? Hout, maar dan anders

10 mei 2018
Close
%d bloggers liken dit: