Nadat Liza besloot om bij Eva op de kamer te gaan slapen en Eva het helemaal niet erg vond om haar kamer met haar zus te delen, had ik al snel het plan om van Liza’s kamer mijn werkkamer te maken. Nu allebei de meiden naar school zijn en de ochtenden voor mij vrij zijn om te werken, is het wel heel fijn om dat in een aparte werkkamer te doen in plaats van aan de eettafel! In de zomervakantie heb ik mijn best gedaan om Liza’s kamer om te toveren naar mijn werkkamer en… inmiddels ben ik denk ik wel klaar. Daarom geef ik je vandaag een kijkje in mijn werkkamer! 

Mijn werk: Marlieke.com

Mocht je het nog niet weten. Naast dat ik (weer) blog, ben ik hier in Zwitserland voornamelijk aan het werk als fotograaf (check marlieke.com) en designer. De maand september is helemaal volgeboekt met fotoshoots (joehoe!!) en als die shoots moeten uiteraard ook bewerkt worden. En dat bewerken kan als beste in de werkkamer. In mijn werkkamer heb ik alles bij de hand om relaxed aan het werk te zijn. Zo liggen de spullen die ik voor shoots nodig kan hebben in de kast, uiteraard ligt de administratie in de kamer, voor productfoto’s staat er een mini-studio klaar. In de verschillende lades liggen dan nog spullen die ik nodig heb om de shoots op te slaan en op een leuke manier te versturen.

Een eigen werkkamer is hemels!

Ik kom helemaal tot rust in mijn kamer. Met mijn favoriete kleuren, mijn spulletjes en mijn eigen rommeltjes om me heen, kan ik er echt van genieten om te gaan werken. Ik word niet afgeleid, hoogstens door mijn eigen kantoorhond die bij me komt liggen. En kan daadwerkelijk de volle uren die ik zonder kinderen heb, compleet benutten.

De kinderen zijn ook welkom

De kinderen zijn welkom in mijn werkkamer hoor, maar alleen als ze rustig spelen. Zoals je ziet staat mijn oude poppenhuis in de kamer en heb ik ook nog mijn oude fisher price er liggen. Liza is hier heel graag als ze even rustig wil spelen zonder al te veel afleiding. Of als ik wil dat ze ‘s ochtends nog even beneden speelt in plaats van in de woonkamer of speelkamer. Maar als ik nog even wat moet afmaken, dan komt Liza er ook graag nog even bij. Zo hoort het. 

Show Full Content

About Author View Posts

marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Previous Keuken make-over!
Next Buitenspelen is één groot avontuur

4 thoughts on “Eindelijk! Een kijkje in mijn werkkamer

    1. Het is inderdaad ook erg rustgevend. Met een muziekje op de achtergrond werk ik helemaal relaxed aan mijn opdrachten .

  1. Wat een fijne plek, ik snap je helemaal. Ik zit hier aan de eettafel, maar word en veel afgeleid en kan nooit iets laten liggen. En heerlijke och dat ze er ook gewoon rustig kunnen spelen.

    1. Dat vond ik ook irritant inderdaad. Altijd afgeleid en nooit eens alleen aan het werk. Nu ervaar ik zoveel rust. Daarom mogen de kinderen ook geen herrie maken. Dit is mijn kamer!

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close