Prince is niet meer

Mijn timeline stroomt vol met geschokte reacties op het overlijden van Prince. Men heeft het over jeugdidool, muzikale held, icoon, beste artiest ever en zo gaat nog even door. Ze zijn geschokt, verdrietig, in de rouw. Zal ik later ook zo reageren als een van mijn jeugdidolen overlijdt? Ik ben helemaal geen Prince type, dus verder dan een weetje waar ik van onder de indruk ben, is het niet.

Wat als een van mijn jeugdhelden overlijdt?

Het zet me wel aan het denken. Wat als Robbie Williams dood gaat? Brad Pitt? Leonardo di Caprio? Vergeet ik nog iemand? Allemaal idolen, helden, verliefdheden uit mijn jeugd. Ben ik dan ook in shock? Ben ik dan verdrietig? Ik gok van niet. 

Natuurlijk volg ik het nieuws hierover wel, net als dat ik op het puntje van mijn stoel zat met de overlijdens van Princes Diana, Michael Jackson en Whitney Houston. Ik hoop maar dat Prince wel een ‘normale’ dood is gestorven in plaats van een nare. Maar emotioneel over zijn dood, dat ben ik niet. Ik kan me er ook zo weinig bij voorstellen. Men leeft nou eenmaal niet voor altijd. 

Emotieloze doos dat ik ook ben

woordkunsten
Helemaal emotieloos ben ik dan weer niet, want deze tekst van Woordkunsten vind ik dan wel weer heel mooi.
Show Full Content
Previous Motivatie kwijt? Zo raak ook jij weer gemotiveerd!
Next Ons Zwitserleven. Weg met de ziektekiemen!

11 thoughts on “Emotieloze doos dat ik ben

  1. Ach ja, je bent niet de enige. Ik had verder niets met Prince. Ik lees het, ben even verbaasd en ik ga daarna ook gewoon weer door met mijn leven. Hoewel ik het wel heel naar vind dat hij nog best jong was.

  2. Ik heb hetzelfde. Ik was wel verbaasd en ben nieuwsgierig naar de reden van zijn dood. Maar het leven is inderdaad nu eenmaal niet voor altijd. Ik heb mensen van dichterbij al op jongere leeftijd weg moeten brengen en dat raakt me uiteraard veel meer.

  3. Mij doet het niet zoveel als er bekende overlijden. Helaas hoort het eenmaal bij het leven. Ik ben wel een echte emotionele doos als ik krantenartikel lees ivm overlijden van een kind.

  4. Ik had ook niet iets met Prince eigenlijk, vond de dood van Amy Winehouse en Heath Ledger meer impact hebben omdat ik groot fan van beide was. Laatste 1,5 jaar iets teveel dood in mijn directe omgeving mee moeten maken dus denk dat dat ook wel mee speelt nu..ver van m’n bed show 🙂

  5. Precies dat! Gelukkig staan we dus niet alleen. En de tekst van woordkunsten is inderdaad mooi. Maar dat staat toch los van het feit dat iedereen ineens de timeline volspamt met Prince. O wacht nee het ging over hem. (Grapje).

  6. Herkenbaar! Ik hoor het, ben verbaasd en probeer de reden van zijn dood te vinden. Maar verder doet het me niet zoveel… inderdaad soort van emotieloos.

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close