Dolfje Weerwolfje, langzaam hebben we een fangirl in huis, want de verhalen van deze kleine weerwolf zijn spannend, grappig en ondeugend tegelijk. Het begon allemaal met nichtje Jasmijn die haar voorlas uit het boek van Paul van Loon en het houdt voorlopig niet meer op gok ik.

Dolfje Weerwolfje gratis in de Vakantiebieb-app

Want nadat Jamsijn weer naar huis was, bleek er daarna een gratis boek (boek 9: Een weerwolf in 
de Leeuwenkuil) in de Vakantiebieb-app te staan. Hier begonnen we dan ook vol goede moed aan. Ik had bedacht om iedere avond 1 hoofdstuk voor te lezen. Dat werden al gauw een paar hoofdstukken. Zo leuk vond ik het om het voor te lezen!

Dolfje Weerwolfje De Film

9200000047908906

Ik kan niet even snel Bol.com laten komen, maar ik kon natuurlijk wel via Itunes de film downloaden. Met al die ipads en apple tv in huis, was dit net zo makkelijk. De film was overigens helemaal niet eng en zelfs Liza zat de anderhalf uur ademloos te kijken.

Dolfje Weerwolfje kleurplaten

dolfje weerwolfje
Voor de middagen dat het regent (dat is de laatste dagen niks anders hier) kleuren we Dolfje Weerwolfje kleurplaten. Superleuk. Je download ze op de website van Dolfje Weerwolfje

Dolfje Weerwolfje luisterboeken

Soms heb ik echt geen zin om zelf voor te lezen. Voor die momenten kies je gewoon voor het luisterboek. Helaas zonder echte plaatjes, maar net zo spannend en onderhoudend als een echt boek.

Tientallen e-books en echte boeken

Voorlopig kunnen we nog wel even vooruit met het Dolfje Weerwolfje virus, want er zijn tientallen boeken verschenen. Straks is het nog leuker als Eva zelf kan lezen, de boeken zijn er op zich wel geschikt voor geloof ik (ben nog niet zo thuis in de leesboeken).

En er is meer… veel meer

Dolfje weerwolfje

Eva is duidelijk niet de enige fan van Dolfje. Er zijn niet alleen veel boeken verschenen, er verschijnt ook 6x per jaar een tijdschrift. Je kunt spellen spelen, verjaardagsfeestjes vieren, boeken personaliseren en misschien wel het leukste, al heb ik hem nog niet gedownload, de Dolfje Weerwolfje App

Voor welke leeftijd is Dolfje Weerwolfje

Eva wordt in september 6 en vindt Dolfje Weerwolfje niet eng, hoogstens een beetje spannend. De film wordt aangeraden vanaf 6 jaar, de boeken zijn geschikt voor 4 tot 8 jaar.

Show Full Content
Previous Dit moment zou ik nog wel over willen doen
Next Roze ballonnen

2 thoughts on “Fangirl in huis: Dolfje Weerwolfje

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close