Vandaag is mijn moeder jarig! Ze wordt vandaag 66 jaar en als je iedereen mag geloven ziet er geen dag ouder uit dan 60. Ik ben het daar natuurlijk mee eens! Maar ze zíet er niet alleen leuk en fantastisch uit. Nee, mijn moeder is ook nog eens de liefste en leukste moeder. Echt waar en misschien nog wel belangrijker: ze is de ook nog eens de allerliefste oma van heel veel kleinkinderen. Dat Eva met opa en oma mee naar huis wilde vorige week, zegt natuurlijk genoeg!

Dus lieve mama, via deze weg ook nog eens: van harte gefeliciteerd!

Speciaal voor jou heb ik de kinderen opgetrommeld voor een fotosessie op ons balkon. Hoewel Eva er heel veel zin in had, kreeg ik Liza maar met moeite zover dat ze wilde lachen op de foto. Toch kreeg ik er wel 1 leuke foto uit en deze foto stuurde ik je met een leuke kaart. Alleen… Je raadt het vast al. Er gaat wat mis bij de verzending van deze kaart. Tot nu toe is hij nog niet verzonden en als hij wel verzonden wordt, dan is dat waarschijnlijk zonder foto. Daarom draag ik deze blog aan jou op, met foto die nu de hele wereld mag zien. Ik ga ervan uit dat wanneer het echt mis is gegaan, je deze kaart alsnog krijgt mét foto.

Gefeliciteerd mama!

gefeliciteerd mama

Feliciteer je mijn mama ook, dat zou ze echt super vinden!

We maakten gisteren meer foto’s, hier een kleine selectie!
IMG_3675 IMG_3665 IMG_3630 IMG_3617 IMG_3591 IMG_3530 IMG_3494

Show Full Content
Previous Geen zwemdiploma stress in Zwitserland
Next Hoe stimuleer je je peuter om woordjes te leren?

7 thoughts on “Gefeliciteerd!

  1. Helemaal blij verrast ben ik!!! Natuurlijk tot tranen geroerd! Dank jullie wel voor de felicitaties, ik ben er blij mee! En natuurlijk mis ik ze allemaal, natuurlijk vind ik het waardeloos dat ze er niet zijn op mijn verjaardag, maar… We hebben ze heerlijk kunnen knuffelen vorige week, lekker kroelen, ruiken, voorlezen, liedjes zingen, grapjes maken, lekker meenemen , wandelen enz… Lieve Floris, Marlieke, Eva en Liza, we houden van jullie?

  2. Gefeliciteerd met jou mama, niet alleen de liefste mama en oma, ook al jaren mijn meest dierbare vriendinnetje! Niet altijd in het zicht maar zeker wel altijd in mijn hart. Gefeliciteerd lieve Ot!

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close