Eva’s nieuwe favoriete film is UP van Pixar. De film waarin de oude Carl, na de dood van zijn vrouw Ellie, hun gezamenlijke droom achterna gaat: naar de Paradijsrots. Hij knoopt duizenden heliumballonnen (natuurlijk al fantastisch om te zien) aan zijn huis vast en vertrekt, de lucht in en beleeft dan het ene na het andere avontuur. Dat is de film in het kort. De film Up staat vooral bekend om het huis met de ballonnen en prachtige liefdesverhaal tussen Carl en Ellie. Een mooie film en voor mij zeker geen straf om samen de kleine dame te kijken!

Het beleven van nieuwe avonturen, de wereld willen verkennen met je grote liefde is een inspiratiebron gebleken voor velen. Van toffe fotosessies met heliumballonnen tot uitnodigingen, fotoboeken en taarten. Inspiratie te genoeg! Vind de leukste pins geïnspireerd bij deze film op onze Pinterestpagina.

up
Bron: Pinterest

Gratis download!
Adventure-is-out-thereIk werd ook geïnspireerd en maakte een gratis download voor jullie! Leuk om uit te printen en ergens op te hangen, zodat je altijd kan zien dat het avontuur niet ver weg is. Veel plezier ermee.

Show Full Content
Previous Weekoverzicht 25 januari 2014
Next Toffe theedoeken!

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close