Vroeger hadden we een zinken vuilnisemmer. Geen idee meer waar we die hebben gekocht en helaas ook geen idee meer waar hij is gebleven. Het was echt zo’n ouderwets ding dat zo leuk stond in onze tuin en laten we ook zeggen: enorm praktisch was. Er is niks praktischer dan een vuilnisemmer in je tuin, echter laat het dan beter een mooie zinken emmer zijn dan een lelijk plastic vormeloos ding.

Dat geldt natuurlijk niet alleen voor een vuilnisemmer. Plastic spul in je tuin is eigenlijk helemaal niet mooi. Een gieter is veel mooier als het van zink is gemaakt, dan dat je een groen plastic geval in je tuin hebt staan (of zoals mijn buurvrouw; drie plastic gieters naast elkaar in verschillende kleuren). En dat ouderwetse zink  combineert ook nog eens ontzettend leuk!

Zinken woonaccessoires combineren

Wat ook mooi staat, zijn zinken producten naast teakhouten potten of bovenop je mooie houten tafel. Zink geeft je een gevoel van nostalgie, eeuwigdurend en mooi houvast. Het past in iedere tuin en in ieder interieur. Waar je buiten zink mooi kunt combineren met hout, binnen is zink ontzettend mooi in combinatie met glas en wol.

zinken woonaccessoires
Beeld: zink in de keuken door shutterstock

Zink is in huis en in je keuken ook onwijs leuk te combineren. Serveer je pasta in een zinken kom of op je houten tafel tijdens de borrel wat lekkere hapjes.  En een mooi stel bloemen, zonder verdere opsmuk is ook wel een mooi gezicht. Zowel binnen als buiten. Zink met zijn grijze robuuste kleur,  laat zich uitstekend combineren met groen.

zinken woonaccessoires
Beeld: zinken emmer via shutterstock

Maar waar koop je deze zinken woonaccessoires dan?

De webshop Wezan.nl is van alle markten thuis. Van epileren tot detoxen, van goed slapen tot muizen vangen en van virtual reality tot carbid schieten! Ja echt waar. En dus ook zinken woonaccessoires zoals gieters, emmers, teilen, draademmers, vuilnisemmers en weckketels.

coverbeeld: zinken emmer via Shutterstock
Show Full Content
Previous Zo’n heerlijk sinterklaasweekend!
Next Sepp de Wolvenvriend

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close