Kennen jullie At Home Living al? Elke keer als er weer iets nieuws in de shop staat dan moet ik daar gewoon even naar kijken. Wat een toffe spullen voor relaxte prijzen. Je kunt bij At Home Living prachtige items voor in huis halen, maar je koopt er ook sieraden, tassen en sjaals. De collectie van At Home Living is vooral erg robuust te noemen. Met mooie natuurtinten en stoere prints die je ook vaker terugziet in diverse items, kan (met de nadruk op kan) ik helemaal los gaan in mijn eigen huis. Hier hou ik van!

Ik heb hieronder een aantal van mijn favoriete items op een rijtje gezet.

athomeliving

 

 

Show Full Content

About Author View Posts

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

1 thought on “Genoeg te shoppen bij At Home Living

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

De beste raambekleding tegen inkijk mét uitkijk

9 mei 2019
Close
%d bloggers liken dit: