Ik heb echt nooit goede voornemens. Niet dat er niks hoeft te veranderen in 2015, natuurlijk wel. Maar ik noem het liever plannen. Want plannen zijn er om omgegooid te worden. Over plannen kan je langer nadenken. Een plan staat voor het hele jaar en hoef je niet morgen gelijk mee te beginnen. Een plan is wat vrijblijvender en plannen zijn er om toch wel een beetje voor je te houden, zodat niet iedereen je er overmorgen op af rekent dat je toch weer een gebakje aan het eten bent.

Kortom, ik heb plannen voor volgend jaar. Geen grootse plannen, want het leven komt zoals het komt en stel je voor dat… Vorig jaar gingen we immers ineens emigreren. Kleine plannen wel. Ik wil graag komend jaar wat vaker hardlopen en weer wat beter (strakker) in mijn vel komen te zitten. Een slanke den zal ik nooit worden, daarvoor vind ik eten echt veel te lekker, maar wat fitter zal wel weer fijn zijn.

De plannen voor lovethat.nl hangen in mijn hoofd al een tijdje te dansen aan wat draadjes. Er moet iets meer focus gaan komen. Ik weet ongeveer wat ik wil, maar de uitvoering blijft een dingetje. Tijd blijft een dingetje. Kortom, ik moet me echt eerst wat meer gaan verdiepen in wat ik wil, waar ik tijd voor heb en of ik het kan combineren met twee kids. Gelukkig heb ik (al een tijdje) twee boeken liggen die me hopelijk wat meer inzicht geven.

Ik wil ook zelf wat verder komen. Fotografie vind ik zo leuk, daar wil en kan ik echt nog wat mooie en grote stappen in maken. Ik ben me sinds we hier wonen wel aan het uitdagen: geen 365 dagen project, maar iedere week 1 fantastische foto maken. Het lukt me aardig, maar er zijn ook weken dat ik de camera dan weer compleet vergeet. Als we het dan toch over ontwikkelingsplannen hebben; een nieuwe studie lijkt me ook weer zo leuk. Wat en hoe, geen idee. Het is alleen eerst veel belangrijker dat ik de (Zwitser-)Duitse taal onder de knie ga krijgen. Prioriteiten, prioriteiten.. Die taal vind ik echter absoluut niet leuk 🙂

En echt privé? Ik hoop dat ik volgend jaar de tijd krijg om mijn wenkbrauwen wat iets meer te epileren, mijn haar wat vaker in de verf te zetten en wellicht dat er ook weer eens wat make-up op mijn snoet kan komen. Hoewel, dit valt onder voornemens en daar deed ik toch niet aan?

Voor vandaag, vanavond of vannacht heb ik een boodschap aan jullie: ©lovethat.nl

Hoe zit het met jouw goede voornemens of plannen voor 2015?

 

Show Full Content
Previous Oud en Nieuw met Kinderen? 5 Tips!
Next Gelukkig nieuwjaar!

5 thoughts on “Goede voornemens? Ik noem het liever plannen

  1. Heel mooi beschreven, ik doe ook niet aan goede voornemens. Althans niet specifiek met oud en nieuw, maak regelmatig nieuwe plannen om iets anders aan te pakken in de toekomst.

  2. Goede voornemens zijn onzin. Alvast dromen en nadenken over wat je wil is altijd goed. Zo ben ik deze maand al met mijn goede voornemens begonnen.

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close