De post Free printables voor Kerst was een groot succes, daarom ben ik voor jullie op zoek gegaan naar leuke downloads voor Oud & Nieuw! Laat de kurken maar knallen! Met deze downloads start je 2014 nog feestelijker dan je je ooit had kunnen bedenken!

PHOTO PROPS

Mijn zussen en moeder tijdens Kerst
Mijn zussen en moeder tijdens Kerst

Wat dacht je van photo props, dat is natuurlijk helemaal hip de laatste tijd en ontzettend hilarisch. Het geeft nog meer sfeer aan je feestje en ook de foto’s worden er zoveel leuker van. Ik heb onlangs bij de Action photo props gekocht voor een paar euro en die waren een groot succes tijdens Kerst (zie de foto) en nu ga ik andere downloaden voor het Oud & Nieuw feestje bij vrienden.  Ik vond op Iheartnaptime.net hele gave props die je zo kunt downloaden. Het enige dat je nodig hebt is karton of lekker dik papier, een schaar of een mesje, plakband/ tape en lijm & van die stokjes. Op de site gebruiken ze stokjes van de cakepops, ik denk dat je ook gewoon lange saté prikkers kunt gebruiken (of je gaat de komende dagen een paar keer per dag naar de Mc Donalds of Jumbo om daar ballonnen te halen en je gebruikt de stokjes daarvan ;))

Gratis te downloaden via Iheartnaptime.net
Gratis te downloaden via Iheartnaptime.net

 FEEST VOOR KIDS

Vier je Oud & Nieuw met kinderen die de hele avond mogen opblijven? Met deze gratis downloads maak je er ook voor hen een feestje van. Door hen ieder uur een opdracht te geven, zorg je er zelfs voor dat ze zich niet gaan vervelen en dat ze ook daadwerkelijk wakker blijven. Print de kinderprintables van de website abirdandabean.com (ik moest overigens wel twee keer lezen voordat ik doorhad wat er nou eigenlijk stond) en schrijf op de kaartjes zelf opdrachten voor de kinderen. Bijvoorbeeld:

  • trek alvast je pyjama aan
  • speel een zelfgekozen bordspel
  • versier je eigen toetje
  • schrijf je goede voornemens op

746027e2ed258ff8e89d4f3f0319d8ef

 NOG MEER LEUKS

Op de Pinterestpagina van Love that! heb ik nog meer leuke Oud & Nieuw ideeën verzameld. Heb jij nog leuke toevoegingen of supergave ideeën, laat het me weten!

Show Full Content
Previous Maak een mooi jaaroverzicht met Flipagram
Next Even echt Apeldoorn bellen

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close