Afgelopen zomer heeft Floris echt geluk gehad. Hij heeft vrijwel onbeperkt de televisie tot zijn beschikking gehad. Maar dat is nu voorbij. Nu is het mijn beurt! Die televisie is van mij. Hahahaha. Niet dat jullie nu denken dat ik echt een draak ben als het om de tv gaat, maar een aantal dagen in de week wil ik míjn programma’s zien. En die programma’s stel ik nu aan jou voor!

Goede tijden, Slechte tijden

Ik kijk al eeuwen gtst, maar wie niet. Een mooie reden om om 20:00 uur de tv niet op nog een journaal te krijgen. En er is niks lekkerders dan een half uur gewoon naar de tv te staren en een beetje de ellende van een ander op te snuiven.

Hollands Next Top Model

Vroeger zat ik echt de hele dag me te verheugen op Top Model. Ik bleef thuis of ik keek samen met een vriendinnetje en niemand mocht me storen. De Amerikaanse versie keek ik altijd op Youtube. Ik was er echt verslaafd aan. En nu is het weer begonnen. Yeah! Het leukste aan ieder seizoen? De make-overs natuurlijk.

The Voice

4 jaar geleden appten zwangere vriendin Ella en ik onder iedere uitzending The voice of Holland. Ik was net bevallen van Eva en de vrijdagavonden waren me heilig, net als die appjes. Mooie herinneringen heb ik daaraan. Ik ben nog steeds helemaal fan van The Voice en neem zelfs de Engelse versie op. Want op zaterdagavond wil ik de televisie wel delen 😉

Expeditie Robinson

Dat kijken we gezellig samen. En nee, we kruipen niet in elkaar op de bank, maar het is altijd wel heel leuk om lekker samen kritiek te leveren. Wat doen die mensen zichzelf aan om daar op een onbewoond eiland, op een houtje te moeten bijten. Ik zou dan ook niet de leukste worden, daarom vind ik het  leuk dat anderen ook niet de leuksten zijn.

guilty-tv-pleasuresIk denk dat dit voor nu wel de programma’s zijn waar ik het liefste naar kijk. En je ziet het goed, het zijn alleen maar programma’s uit het RTLgebouw. De publieke omroep kijk ik alleen ‘s ochtends met Eva mee en soms een goede serie zoals Flikken Maastricht of Boer zoekt vrouw. SBS programma’s kijk ik gewoon amper. Ze boeien me gewoon niet, dan kijk ik liever naar Netflix!

Ben jij ook zo blij dat het nieuwe tv seizoen weer is begonnen?

Show Full Content
Previous Lieve ik. Een persoonlijke brief van Marieke
Next Toffe site gespot: minirockstar.nl

4 thoughts on “Guilty tv-pleasures

  1. De laatste maanden kijk ik bijna geen tv meer. Ik kijk nog wel graag series, maar wacht dan vaak tot ze uit zijn op dvd. Dan maak ik er een weekend marathon van :-). Dus de man mag hier kijken wat ‘ie wilt. In ruil daarvoor is af en toe de tv van mij een weekend lang! Ow ja, en de zorg voor de dochter dan natuurlijk ook he 😉

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close