Ik heb echt een gruwelijke hekel aan poetsen. Wanneer het te warm is, dan doe ik niks. Ben ik moe, dan poets ik ook niet. Hebben we andere plannen, dan wordt er ook niet gepoetst. Uiteindelijk wordt er dus 1 keer in de week grondig hier schoongemaakt en een paar keer per week pak ik de stofzuiger erbij voor alle ranzige hondenharen.

Bezoek!

Komt er bezoek? Dan moet ik! Dan race ik als een razende roeland door het huis. Kinderen voor Teletubbies, zodat ik daar geen last van heb en gaan. Mijn stofzuiger maakt een herrie van heb ik jou daar, zodat de hele buurt weet dat ik weer aan de gang ben. En daarna de dweil eroverheen, heet, heter, heetst. Weg met die ranzigheid.

Even rust

Soms vraag Floris ook wel of hij de kinderen mee kan nemen, dan heb ik even rust. Het nadeel is dat ik dan eerst een half uur van die rust aan het genieten ben in plaats van gelijk aan de gang te gaan šŸ™‚

Huishoudplein.nl

Onlangs kreeg ik van Huishoudplein.nl een leuk handigĀ pakket om mee schoon te maken. Je begrijpt het al. Het pakket isĀ nog niet gebruikt, alleen de emmer werd al snel mee naar buiten genomen om te spelen. Het is gewoonweg veel te warm om schoon te maken! Neemt natuurlijk niet weg dat ik deze spullen niet ga gebruiken, want in dit pakket zaten mooie en goede spullen:
[box type=”note” bg=”#” color=”#” border=”#” radius=”3″ fontsize=”15″]Een afwasborstel |Ā Dreft vaatwastabletten | Silan Soft & Clean wasverzachter | 10 zeepsponsjes |Ā een emmer van 5 liter | Swiffer Duster kit | Glorix HygiĆ«nische doekjes | Vaatdoekje[/box]

HUISHOUDPLEIN
Als ik wat ben vergeten, dan komt dat omdat het een beetje chaotisch in huis was de laatste tijd. Voordat ik tijd had om een foto van het pakketje te maken, wat ik standaard bij een review doe als het binnenkomt, waren de spullen al uit de emmer en lagen ze overal verspreid.

Gratis verzenden!

Bij een bestelling vanaf 25 euro, zijn de verzendkosten op huishoudplein.nl gratis. Vind je voor 25 euro aan schoonmaakartikelen bestellen een beetje veel? Dan kan je ook terecht op een van de andere pleinen. Bijvoorbeeld het babypleinĀ of het huisdierplein. Er zijn in totaal 6 pleinen, met 1 winkelmandje. Kijk ook goed naar de aanbiedingen, want daar zijn er genoeg van.

Over tot de orde van de dag… ik ga weer naar buiten met de kids.

Show Full Content
Previous Bezoek en vis blijven drie dagen fris
Next Ons gezellige weekend in foto’s

4 thoughts on “Het leed dat poetsen heet

  1. Sommigen dingen weet ik niet eens van wat het is… Mijn moeders zijn echt de worst schoonmakers ever (laten het ook beiden doen door iemand anders) en daarom heb ik me voorgenomen om Anna wel die skills te leren (want ik heb dus nooit goed leren schoonmaken). Dat is hard werken hoor… šŸ˜‰

  2. Ik heb ook een hekel aan poetsen en schoonmaken maar gelukkig heb ik een doekje gevonden die dat een stuk makkelijker maakt, het doekje van Ferry shiny world, snel alles laten blinken met alleen water, echt een geweldige doek! Gr. Jenny

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close