… De post-its van deze week!

Misschien heb je ze op Facebook al voorbij zien komen, maar iedere dag probeer ik een herkenbare of vreselijke grappige situatie uit te lichten. Vorige week ben ik ermee begonnen en ze hebben best al wat succes op Facebook. Volg Love that ook op Facebook en mis geen enkele post-it meer! Het delen ervan wordt uiteraaaaaaaard enorm op prijs gesteld!

Welke vond jij deze week het leukste?

De deur dicht trekken is met een kleine ondernemende dreumes die haar mama vooral áltijd wilt zien, geen plan. Meestal vergezelt haar grote zus haar ook op de wc, dus in onze badkamer is het altijd 1 groot feest!
De deur dicht trekken is met een kleine ondernemende dreumes die haar mama vooral áltijd wilt zien, geen plan. Meestal vergezelt haar grote zus haar ook op de wc, dus in onze badkamer is het altijd 1 groot feest!
Eva weet dondersgoed dat niet al het eten dat wij op zaterdag halen voor haar bestemd is.
Eva weet dondersgoed dat niet al het eten dat wij op zaterdag halen voor haar bestemd is.
Deze week ben ik begonnen met de albums van de meiden. Jullie lopen (gelukkig) nog veel langer achter! Ik slechts 1 jaar...
Deze week ben ik begonnen met de albums van de meiden. Jullie lopen (gelukkig) nog veel langer achter! Ik slechts 1 jaar…
Een lang Pinksterweekend en daardoor extra veel tijd voor het gezin. Heerlijk vind ik het.
Een lang Pinksterweekend en daardoor extra veel tijd voor het gezin. Heerlijk vind ik het.
Weer zo'n typische uitspraak van Eva. Dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag liep ze daardoor de hele dag in dr bikini/zwempak rond :)
Weer zo’n typische uitspraak van Eva. Dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag liep ze daardoor de hele dag in dr bikini/zwempak rond 🙂
Even geen kinderen om me heen. Soms heb ik daar onwijs behoefte aan en ineens was die situatie daar. Liza in bed en Eva eten bij de buren. Ik zat op de bank en deed even een uurtje niks anders dan genieten!
Even geen kinderen om me heen. Soms heb ik daar onwijs behoefte aan en ineens was die situatie daar. Liza in bed en Eva eten bij de buren. Ik zat op de bank en deed even een uurtje niks anders dan genieten!
Vaak zit ik gewoon achter de laptop blogs te typen, foto's te bewerken of logo's te ontwerpen. Donderdagavond echter niet. Toen zat ik zonder pc op de bank, te kijken naar de finale van Gemany's Next Top Model!
Vaak zit ik gewoon achter de laptop blogs te typen, foto’s te bewerken of logo’s te ontwerpen. Donderdagavond echter niet. Toen zat ik zonder pc op de bank, te kijken naar de finale van Gemany’s Next Top Model!
Vrijdag. Een beetje positief het weekend beginnen, waarom ook niet?!
Vrijdag. Een beetje positief het weekend beginnen, waarom ook niet?!
Ik heb zo moeten lachen om deze uitspraak van Eva. Ze lag namelijk de hele nacht bij ons in bed te woelen en met een wakkere Liza, bleef ik dus een uurtje langer liggen. Dat wil zij voortaan ook wel.
Ik heb zo moeten lachen om deze uitspraak van Eva. Ze lag namelijk de hele nacht bij ons in bed te woelen en met een wakkere Liza, bleef ik dus een uurtje langer liggen. Dat wil zij voortaan ook wel.
Show Full Content
Previous Ons Zwitserleven: De laatste twee weken in sneltreinvaart
Next Laat je inspireren: Watermeloen!

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close