Na het verlanglijstje van Eva van afgelopen week, kan het lijstje van Liza natuurlijk niet achterblijven. Liza heeft iets minder wensen en ideeën dan Eva. Ze is al blij met een fietsbel voor haar step, zoals ze zelf zegt. Maar ook voor haar hebben we een lijstje kunnen maken! Ik ben benieuwd wat Sinterklaas voor haar in petto heeft 😉 

Dinosaurus van Furreal Friends

Deze dinosaurus staat bovenaan haar lijstje. We zagen hem afgelopen week in de supermarkt en ze had hem gewoon al vast. Dan konden we hem gewoon kopen. Oké, met de belofte dat we hem voor Sinterklaas op het lijstje zouden zetten, zette ze deze leuke dino weer terug! Ze zijn hier trouwens echt fan van de spullen van Furreal Friends en spelen er ontzettend vaak mee, dus deze dino… Ik kan je verklappen dat hij al verstopt onder mijn bed ligt! 

Gack Gack

Een spel dat ik nog niet in Nederlandse winkels heb kunnen vinden, maar waar Liza al maanden over praat. Dat is het spel Gack Gack van Mattel. Ik ben echt fan van dit soort spellen. Over het algemeen duurt zo’n slechts tien minuten en is iedereen daarna tevreden. Ook zijn dit soort spelletjes prima om met leeftijdsgenootjes te spelen en heb je er als ouder ook geen omkijken naar. En ja, ik ben geen spelletjesmens zoals je leest! 

String it

Ook voor Liza heb ik String it uitgezocht. Een iets makkelijkere versie dan die van Eva, maar daarom is het ook zo leuk als je iets aan allebei kunt geven en wat toch op hun eigen niveau is. 

Muziektonie

Iets wat we in Nederland niet kennen, maar wat in Duitstalige landen een dikke hit is. Dat is de Toniebox met bijbehorende Tonies. De Tonies zijn poppetjes waarop een luisterboek staat of waarop muziek staat en de Toniebox is het afspeelapparaat. Wij hebben diverse poppetjes en wat poppetjes waarbij je 1,5 uur vrij kunt invullen. Deze muziektonie met Duitse kinderliedjes staat op het lijstje! 

Vriendenboekje

Eva’s vriendenboekje heb ik al twee jaar niet gezien. Ze zegt dat op dit moment de juf hem heeft, ik ben benieuwd of hij straks helemaal vol zit! Liza heeft natuurlijk nog geen vriendenboekje, dus is het de hoogste tijd dat zij ook bij haar vriendjes met een vriendenboekje rondgaat.

Fietsbel

Zoals ik al schreef, toen ik Liza vroeg wat ze op haar verlanglijstje voor Sinterklaas wilde schrijven, vertelde ze me dat ze eigenlijk niet zoveel wist. “Maar ik wil wel heel graag een nieuwe fietsbel voor op mijn step.” Zo’n klein cadeautje moet je natuurlijk wel geven. Ik kocht er vandaag eentje voor 2,95. Kind happy! 

Ook voor Liza geldt dat ik niet zeker weet of ze alles krijgt, maar veel van dit lijstje ligt al onder ons bed verstopt.

Hoeveel cadeautjes geven jullie eigenlijk met Sinterklaas en/of Kerst?

*In dit artikel wordt gebruik gemaakt van affiliatelinks. 

Show Full Content

About Author View Posts

marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Previous Mijn Netflix favorieten van afgelopen maand
Next Het mooiste cadeaupapier voor de feestdagen

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: