Online geld verdienen is iets waar iedereen van droomt. Of je nu een zescijferige social media influencer wilt worden, of gewoon je normale inkomen wilt aanvullen met wat online bijbaantjes, we hebben een aantal haalbare opties gevonden.

Freelance werk 

Verdien online geld via websites zoals Upwork, Fiverr en Freelancer.com. Deze sites bieden mogelijkheden om verschillende freelance banen te doen, zoals schrijven, programmeren, ontwerpen, marketing, gegevensinvoer en een virtuele assistent zijn. Vloeiend in een tweede taal? Controleer sites zoals Gengo of Blend Express, of zoek opdrachten via een eigen site. Wat voor freelancen je ook doet, houd het gangbare tarief bij voor het soort werk dat je levert, zodat je weet of je te veel of te weinig vraagt.

Enquêtes invullen voor geld

Je kunt van thuis uit geld verdienen door online enquêtes in te vullen, maar verwacht niet dat je in het geld zal rollen. Enquêtesites bieden doorgaans geen grote uitbetaling en veel sites zijn nuttiger voor het verdienen van cadeaubonnen dan voor contant geld. Enkele van de meer populaire enquêtesites zijn Swagbucks en Survey Junkie. 

Online wedden

Een potentieel goede manier om online geld te verdienen is door online wedden. We zeggen wel potentieel, want je kunt er ook geld mee verliezen. Denk je dat je een echte voetbalkenner bent en weet je altijd de juiste uitslag te voorspellen? Dan kun je deze kennis gebruiken om een sportweddenschap te plaatsen. 

Verdien geld met je blog als affiliate

Als je een blogger bent die fatsoenlijk verkeer krijgt, kun je geld verdienen door lid te worden van een aangesloten netwerk. Affiliates (dat ben jij) worden betaald wanneer iemand doorklikt van de website naar de partnersite en daar iets koopt. Sommige bloggers verdienen op deze manier veel geld.

Verkoop je waren op Etsy

Heb je een voorliefde voor houtbewerking, sieraden maken, borduren of aardewerk? Verkoop je goederen op Etsy, de go-to-site voor ambachtslieden die huishoudelijke artikelen, kunst en prullaria verkopen. Etsy had ongeveer 96 miljoen actieve kopers en een brutowinst van meer dan $ 13,5 miljard aan merchandiseverkopen in 2021.

Word influencer

Het bouwen van een persoonlijk merk kan je ook helpen online geld te verdienen. Wist je dat voetbalster Cristiano Ronaldo gemiddeld ongeveer $ 1 miljoen rekent voor een gesponsorde Instagram-post? Hoewel het lijkt alsof reality-sterren, zangers en atleten de grootste influencers zijn, moet je er rekening mee houden dat zelfs kleinere influencers tegenwoordig meer geld kunnen verdienen dan een paar jaar geleden.

Om een ​​influencer te worden, moet je een gezonde aanhang opbouwen. De beste platforms om op te starten? Instagram en TikTok. Enkele van de grootste niet-beroemde influencers kregen vaak hun eerste kennismaking met deze platforms. Om als influencer geld te verdienen, kun je kosten in rekening brengen voor gesponsorde berichten, je eigen online winkel maken en producten verkopen.

Ontvang advertentie-inkomsten van je blog of YouTube-kanaal

Verander je kattenvideo’s in geldvideo’s. Als je YouTube-video’s of blogposts een groot publiek trekken, kun je misschien geld verdienen met advertenties. YouTube stelt 1000 abonnees in als de drempel die videomakers moeten overschrijven voordat ze zich aanmelden voor het YouTube Partners-programma. YouTube-partners krijgen vervolgens toegang tot Google AdSense, een service die bedrijven betalen om te adverteren rond je inhoud. De service is gratis, maar er zijn wel vereisten waaraan je moet voldoen.

Maak een online cursus

Cursussen verkopen is een van de beste manieren om online geld te verdienen. Als je een expert bent in een onderwerp, kun je geld verdienen met je kennis door online cursussen te maken. Je kunt je cursus verkopen op Udemy of, als je al een eigen publiek hebt, via je eigen website. 

Om een ​​populaire en succesvolle cursus te creëren, haal je inspiratie uit trending cursussen in je niche. Focus op het maken van inhoud die de grootste klachten oplost en tegelijkertijd de positieve aspecten nabootst waar mensen enthousiast over zijn.

Show Full Content
Previous 5x handige accessoires voor je smartphone
Next Hotspots in frankrijk

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close