Volgende week is het vaderdag. Nou wordt dat hier in Zwitserland, anders dan moederdag, niet zo gevierd als in Nederland en het is ook op een hele andere dag. Wij zullen er volgende week wat aandacht aan besteden, maar niet met cadeautjes zoals je vandaag van me ziet.

Want, naast dat moeders het leuk vinden om cadeautjes te krijgen, vinden vaders dat dus stiekem ook. Of zijn het juist de moeders die het leuk vinden om voor de vaders wat uit te zoeken? Maar dat er speciaal voor vaderdag heel wat leuke cadeautjes worden aangeschaft, dat is een ding dat zeker is. Ik zocht er speciaal voor jullie een aantal uit. Leuke cadeaus, voor leuke prijzen!

Armband voor mannen


Ik vind dit dus onwijs leuk, maar ik weet zeker dat Floris dit niet aan zal trekken. Hij is niet zo van de opsmuk. Zelfs een pet (die hij zowat dagelijks op heeft) moet aan bepaalde voorwaarden voldoen. Of de naam van het bedrijf waar hij werkt moet erop staan of het logo van de quad dealer (geintje schat!). Deze leren armband is dus wel tof voor heel veel andere mannen en je kunt je zoon of dochter zelfs een tekst op laten schrijven.

Website: MI BIBI
Prijs: 34,95

Een keileuk shirt voor je zoon of dochter

Ik kwam bij VanPauline enorm toffe daddy-shirts tegen. Shirts waar je zoon of dochter zeker mee rond mag lopen en waar vader dan trots ernaast loopt. Ze zijn wel prijzig, maar dat is het wel waard voor vaderdag toch? Je kunt trouwens kiezen uit 5 kleuren; wit, grijs, zwart, army en pink.

Website: Van Pauline
Prijs: 23,95

Een rolmaat voor papa


Wat leuk verzonnen, een rolmaat voor vaderdag! Voor de prijs hoef je het niet te laten, hij kost maar 3,95! Kleine tip: bestel gelijk wat meer bij Made by Bir, want de verzendkosten van de rolmaat zijn iets aan de hoge kant. Gelukkig is iets extra’s kopen helemaal geen probleem, toch?

Website: Madebybir
Prijs: 3,95

Een kindertekening vervaardigd uit hout!

Wat is er nou leuker dan een tekening van je kind of kinderen als broche of sleutelhanger cadeau geven aan je vader. Zo is een tekening meer dan blijvend. Bij Bonte Raaf weten ze precies wat wij leuk vinden om te geven en ze maken dan ook graag van de kindertekening een mooie broche of leuke hanger!

Website: Bonte Raaf
Prijs: 17,50

Foto op hout voor buiten!

Voor de vaders die voor kwaliteit gaan en iets bijzonders willen, kun je ook een foto op hout laten drukken. We kennen natuurlijk allemaal de foto’s op canvas of posters voor in de tuin, maar eerlijk gezegd: het is wel een beetje afgezaagd. Daarom is een foto op Larikshout, dat ook goed buiten opgehangen kan worden, een prima en uniek alternatief!

Website: Photogifts
Prijs: vanaf 17,96

Verkoop jij ook leuke vaderdagcadeautjes? Ga dan nu naar het bericht over dit artikel op Facebook en deel jouw product!

Coverfoto: vaderdag via shutterstock
 

 

Show Full Content
Previous Dit is de tip tegen muggen voor (kleine) kinderen
Next Vaderdag, de ideale dag om vaders in het zonnetje te zetten

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: