Waar in Nederland next day delivery aan de orde van de dag is, en je zelfs dezelfde dag vaak nog je gekochte product kunt laten bezorgen, is dat in Zwitserland nog niet zo standaard helaas. Gelukkig zijn er steeds meer bedrijven die snelheid hoog in het vaandel hebben staan en koop ik daarom juist bij bedrijven waar ik niet zo lang moet wachten.

Wachten duurt lang

Maar net als je ergens je enorm op verheugd, dan duurt het weer lang. Zo ben ik namelijk al drie weken op mijn nieuwe telefoon aan het wachten. Mijn abonnement liep af en aangezien mijn Iphone 7 wel een update kon gebruiken, bestelde ik de Iphone 8. Niet wetende dat ik daar niet dezelfde week gebruik van kon maken, maar dat ik na drie weken wachten er zeker nóg een week op moet wachten. AAAARGHHH! 

Veiligheid voor alles!

Maar nu ik weet dat die Iphone 8 eraan zit te komen, kan ik me langzaam ook gaan verdiepen in een nieuw hoesje. Al een paar keer heb ik hoesjes mogen testen, maar die zijn negen van de tien keer veel te hard, waardoor als de telefoon een keer valt, er een barst verschijnt. Ik was dus op zoek naar een hoesje voor iPhone 8 Plus. Keuze te over, maar gelukkig hebben ze bij Casimoda ook siliconen hoesjes.

Siliconen hoesjes vind ik fijner dan hardcase

Het voordeel van siliconen is dat deze hoesjes de achterkant, maar ook de zijkanten van de telefoon beschermen. Doordat ze een opstaande rand hebben, beschermen ze ook het scherm. Natuurlijk kan je er niet vanuit gaan dat je telefoon als hij valt, geen barst heeft, maar mijn ervaring is dat je hem vaak wel 10 keer kan laten vallen voordat hij ‘verkeerd’ valt.

De afgelopen jaren had ik steeds een gekleurd hoesje, maar nu ik de website van Casimoda bekijk,  zie ik dat er ontzettend veel leuke siliconen hoesjes zijn! Nu nog wachten op mijn nieuwe iPhone! 

Show Full Content
Previous De laatste loodjes
Next Een beetje meer liefde voor de slaapkamer

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: