Mama, wanneer ben ik jarig? Hoeveel nachtjes moet ik nog slapen voordat papa weer thuis komt? Deze levensvragen zijn heel belangrijk voor kinderen. En hoe graag we het ook willen uitleggen, een week of zeven nachtjes is vaak nog erg abstract. Daarom des te leuker dat ik dit toffe ‘hoeveel nachtjes slapen nog-vliegtuig’ tegenkwam.

klm nachtjeslampje

Hoeveel nachtjes slapen nog?

Het is echt heel belangrijk dat kinderen weten dat je weer terugkomt en dat weten ze bij KLM ook. Dit nachtlampje laat kinderen precies zien hoeveel nachtjes het nog slapen is voordat het vliegtuig met papa, mama of opa en oma erin, weer landt. Wat een leuk idee en je kunt het natuurlijk ook voor andere dingen gebruiken. Aftellen voor een verjaardag, aftellen voor Sinterklaas, aftellen voor een schoolreis en ga zo maar verder. Als alle raampjes donker zijn, dan hoeft je kindje niet meer lang te wachten!

Dit vliegtuig maakt het mogelijk en ik vind het echt een geniaal idee!

Je koopt dit nachtjeslampje (goed verzonnen!) in de webshop van KLM  voor 39,95

Show Full Content

About Author View Posts

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Een muziekje voor het slapen gaan

4 mei 2014
Close
%d bloggers liken dit: