Soms krijg je een persbericht binnen waar je hart sneller van gaat kloppen. Afgelopen week kreeg ik er weer eentje binnen en deze winkel en/of haar producten waren bij mij niet bekend. Maak vandaag daarom ook kennis met het Belgische merk: Roomblush.

Roomblush.com presenteert haar nieuwe frisse textielcollectie ‘Naturals’. Deze collectie bestaat uit kussens, opbergmandjes, theedoeken en shoppingbags. De prints zijn fantastisch en de kleuren zijn ‘natuurlijk’. En ik vind het mooi!!!!!

roomblush

Over Roomblush

Eenvoudige vormgeving met unieke en toegankelijke designs. Dat is waar Roomblush voor staat. Het Belgische merk werd drie jaar geleden opgericht door ontwerpster en interieurstyliste Eline Rousseau, vanuit een passie voor kleur en de inspiratie van alledag. Wat begon met een collectie behangpapier is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig homelabel én een plek voor iedereen die een mooi interieur een warm hart toedraagt.

Tip: check vooral de website want er is nog veel meer moois! Ik wil alles wel 🙂

Show Full Content

About Author View Posts

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

My favorite place is inside your hug – gratis download

12 februari 2015
Close
%d bloggers liken dit: