Frankrijk is een van de meest gekozen vakantielanden van Nederland. Sterker nog, Frankrijk is het land met de meeste bezoeken van buitenlanders in de wereld. Jaarlijks komen er ongeveer 90 miljoen mensen vakantie vieren in het land. Van deze 90 miljoen jaarlijkse bezoekers, komen er ongeveer 4,5 miljoen uit Nederland. Frankrijk wordt dus door meer dan 20% van de Nederlandse bevolking jaarlijks gekozen als vakantie land! Veel Nederlanders bezoeken een camping of gaan een villa huren Frankrijk. Wij vertellen je graag de leukste plekjes waar je dit het beste kunt doen!

De all-time favorite: De Côte D’azur

Een van de bekendste plekken in Frankrijk is natuurlijk De Côte D’azur. Dit gebied is voor veel Nederlanders de perfecte plek voor een vakantiehuis met zwembad. Dit komt in eerste instantie natuurlijk door het prachtige weer. Zeker in de zomer is het hier altijd zonnig en kun je dus iedere dag lekker gaan zwemmen. Daarnaast is de plek ook nog eens dicht bij de zee, waar je ook iedere dag gemakkelijk gebruik van kunt maken. Als je iets avontuurlijker bent, is er nog steeds genoeg te beleven. Zo kun je een uitje maken naar Monaco, kun je in een paar uur rijden naar de Alpen of je zoekt de bergen op in de Pyreneeën! Al met al genoeg te doen dus voor een perfecte vakantie!

Bretagne aan de westkust

Heb je niks met een luie strandvakantie? Dan is Frankrijk nog steeds een prachtig land om naartoe te gaan. Je kunt namelijk ook eens een kijkje nemen aan de westkust van Frankrijk. Hier vind je de meer klassieke Frankrijk ervaring. Bretagne staat namelijk bekend om zijn fantastische omgeving. Het landschap heeft veel schommelingen, er is een rijke historie te vinden en je hebt een prachtige kustlijn. Een villa huren in of rondom Bretagne is daarom zeker geen slecht idee!

Bezoek de champagnestreek!

Drink jij regelmatig champagne? Of ben je gewoon heel benieuwd hoe het maken van champagne in zijn werk gaat? Dan kan een bezoek aan de champagnestreek in Frankrijk natuurlijk niet uitblijven. De streek staat natuurlijk bekend om zijn lekkere champagne. Dit is ook de enige plek in de wereld waar echte champagne vandaan komt. Bekijk de geweldige natuur en de fantastische champagne!

Show Full Content
Previous Hoe kun je online geld verdienen
Next Weg van huis? Deze 4 essentials neem je mee op reis

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close