Eva heeft inmiddels een schoenenkast vol met slippers, sandalen, sneakers, laarsjes en ga zo maar door. Ik ben echt geen schoenenfreak, maar je hebt gewoon zoveel leuks voor die kinderen! En er kan nog meer bij! Ik zag namelijk Skribbies. Skribbies zijn half hoge sneakers die je zelf kunt versieren met mooie tekeningen en stickers. En ben je je tekening zat, dan veeg je het (net als bij een whiteboard) gewoon weer af. Wat een uitvinding!

skribbies-sneakers-pink
Skribbies zijn gemaakt door de Engelse Jennifer Duthie. Zij bekladde vroeger haar half hoge sneakers met tekeningen. Tot grote ergenis van haar ouders, want Jennifers kunst kregen ze er niet zo makkelijk af. Daarom bedacht zij in 2013 Skribbies en dat sloeg in als een bom! Elke schoenendoos is compleet. Gevuld met alle benodigdheden om je schoenen zo moooi mogelijk te maken: Pakje met 6 stiften, monster polsbandje, een pakje Skribbies Monster stickers en natuurlijk de Skribbies sneakers. De Skribbies zijn verkrijgbaar bij Leuk en Meer in 3 kleuren; roze, blauw en zwart met neon geel en in de maten 28 t/m 34.

Zoek je naar inspiratie voor op je schoen? Bekijk dan eens dit Pinterestbord! Waarom hebben ze dit nou ook niet in onze maat?

Show Full Content

About Author View Posts

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

2 thoughts on “Iedere dag originele schoenen met Skribbies

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Liza’s GPS horloge ligt al een half jaar in de kast

29 april 2019
Close
%d bloggers liken dit: