Als vrouw mag je trots zijn op je figuur en door een klein beetje aandacht te besteden aan je taille kan jij ook een schitterend zandloperfiguur creëren voor jezelf. Ben jij iemand die haar vormen verstopt achter baggy truien en losse T-shirts, dan is het tijd om vanuit de schaduw de schijnwerpers in te stappen. Met deze 5 gouden tips creëer jij ook een schitterend zandloperfiguur en een taille waar je u tegen zegt.

1. Koop getailleerde kledingstukken

Het is geen rocket science, met getailleerde kledingstukken leg je automatisch de nadruk op je taille. Er zijn kledingmerken die hier speciaal aandacht aan besteden, zoals Kyra die de vrouwelijke vorm neemt en haar assortiment daar haarfijn op afstemt.

2. Investeer in een paar mooie riemen

Je kunt je mooie taille verder accentueren door een riem te dragen. Je zult versteld staan van hoe dat je figuur verandert. Een brede riem trekt meer aandacht naar je taille dan een smalle riem. En daarmee maak je een anders saaie outfit weer helemaal hip.

3. De a-lijn rok is je vriend

Door voor een mooie rok met een a-lijn te kiezen lijkt je taille automatisch smaller en perfecter. Een rok met deze vorm is smal aan de bovenkant en loopt naar beneden uit. Je taille komt dan optimaal naar voren. Vergeet niet om hier ook een mooie riem bij te kopen, want iedere rok verdient een in het oog springende accessoire.

4. Verdeel je prints slim

Rustige plekken in je outfit doen je lichaam smaller lijken en prints trekken juist de aandacht. Je creëert een schitterend zandloperfiguur door je taille printvrij te houden en juist een drukker patroon aan te brengen onder en de boven je middel. Met rust rond de taille terwijl je outfit ergens anders drukker is, creëer je de optische illusie dat je taille smaller is.

5. Een slanke taille met een v-hals

Een top met een v-hals werkt als een pijl. En die pijl wijst direct naar je middel. Dat betekent dat je deze accentueert en dat is dus je mooie taille. Je taille mag gezien worden en dat zeg je met een v-hals. 

Niet meer bang voor de pashokjes

De beste manier om je te leren kleden voor een zandloperfiguur is door uit te proberen. En dat betekent met tientallen kledingstukken de pashokjes ingaan tot je gevonden hebt wat werkt. Het feit dat iets niet het gewenste effect heeft, betekent niet automatisch dat je het pashokje uit moet rennen en weer terug moet gaan naar je oversized kleding. Met deze 5 tips en de juiste kledingstukken haal jij ook de zandloper in je naar voren.

Show Full Content
Previous Dit zijn de belangrijkste specificaties van de Audi a1
Next Drie redenen om meer chocola te eten

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: