Genieten met een grote G!

[ezcol_1half]Vorig jaar schreef ik al over de kerstcommercial van het warenhuis John Lewis en ik dacht bijna dat het niet beter meer kon, maar met een brok in mijn keel keek ik net naar de nieuwe commercial. Wat mooi… Briljant![/ezcol_1half] [ezcol_1half_end][/ezcol_1half_end]
Show Full Content

About Author View Posts

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Previous Het Betere BoerenBed, ook leuk als je niet van kamperen houdt!
Next Strijkapplicaties van Tufft. Niet alleen voor kleding!

3 thoughts on “Ik ben verliefd en het is nog lang geen kerst!

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: