Afgelopen week kreeg ik voor Liza een ontzettend toffe jumpsuit van het merk Baobab opgestuurd! Ik had zo links en rechts al weleens van het merk Baobab gehoord, maar echt in aanraking was ik er nog niet mee gekomen. Daar is dus nu verandering in gekomen. De jumpsuit is  jeansblauw en voelt heel licht aan. Ideaal voor de zomer en wat helemaal handig is, er zitten drukknopen aan de onderkant. Geen gedoe dus met alle kleren uittrekken om een luier te verwisselen. Ik kan niet wachten totdat Liza erin past.

baobab

Nieuwsgierig als ik ben, vroeg ik gelijk waar ik dit leuke merk kan kopen en hoe de rest van de collectie eruit ziet. Baobab komt oorspronkelijk uit Australië en is in Nederland te koop bij kleinebaasjes.nl en Iambaby.nl Ik kreeg ook het lookbook van deze zomer gemaild en ging er met Eva even samen voor zitten. Eva vond het maar wat leuk om de kleren te bekijken. Ze wil graag er een beetje hetzelfde uitzien als Liza, dus ze wist waar ze naar op zoek moest. “Deze jurk vind ik leuk mama en dan voor Liza de romper in die kleuren.” Bij Baobab slaagde ze goed en ik vond wat ze had uitgezocht ook echt heel leuk.

Hieronder zie je wat Eva voor zichzelf heeft uitgezocht en wat Liza dan mag aantrekken. baobaballes

Show Full Content
Previous Trouwen, trouwen en nog eens trouwen!
Next Back to the 70’s met de Gouden boekjes

2 thoughts on “Ik ontdekte het merk Baobab

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close