Van Sabine kreeg ik een paar maanden geleden de vraag of ik geen leuke naam voor haar nieuwe webshop wilde verzinnen. Dit soort dingen vind ik echt superleuk om te doen. Zo verzon ik vorig jaar ook de naam voor de webshop Twee Ons Geluk en dit deed ik nog voor een aantal andere websites.

Sabine vertelde mij dat haar nieuwe webshop zich zou richten op gehaakte producten in de vorm van dieren. Denk hierbij aan mutsen met uilen, kikkers en krokodillen, knuffels met aapjes, rammelaars, en knuffeldoekjes en nog veel meer.

Dierenpracht

Na een dag brainstormen in mijn hoofd had ik 3 namen verzonnen. Gelukkig kreeg Sabine ook van mijn favoriete naam een warm gevoel en Dierenpracht was geboren. Superleuk. Natuurlijk maakte ik ook graag het logo en na wat heen en weer mailen en appen, schaven en bijwerken, erover slapen en nog eens overleggen, stond ook het logo.

dierenpracht

Kleurgebruik

Dierenpracht is een onderdeel van Sabby’s Choice Atelier. De kleuren van deze stichting moesten terugkomen in het logo van dierenpracht. Dat zorgt voor herkenbaarheid en laat zien dat het met elkaar te maken heeft. Daarom is het blauw van de dieren en de gele kleur van het woord Dieren, hetzelfde. Voor het woord ‘Pracht’ zorgde ik voor heldere kleuren. De website en de producten zijn nou eenmaal op kinderen gericht en dat mag te zien zijn. De letters zijn speels en ook in kinderlijke kleuren

Ik vind het leuk wanneer een logo daadwerkelijk gebruikt wordt en de klant er volop mee aan de slag gaat. Sabine staat met Dierenpracht op het Feel good & Shop Event en showt daar haar nieuwste collectie. Haar plek daar straalt aan alle kanten de vrolijkheid van het logo uit. Kijk maar naar de foto’s die ze deelde op haar Facebookpagina. En wat ben ik dan trots!

dierenpracht

Marlieke.com

Wil je ook een logo laten ontwerpen door mij? Ik doe het graag. Kijk op marlieke.com naar mijn portfolio!

Show Full Content
Previous Mijn dochter drinkt cola
Next Ons Zwitserleven: best vermoeiend

1 thought on “Ik maakte het logo voor Dierenpracht!

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close